Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TZ ZAGREB

Uspješna predstavljanja Zagreba u Danskoj i Švedskoj

TZ Zagreb
22.03.2010.
u 16:23

Turistička zajednica grada Zagreba održala je prezentacije turističke ponude Zagreba za predstavnike medija i turoperatora 18. ožujka u Kopenhagenu te 19. ožujka u Stockholmu.

Prva od dvije prezentacije održana je u glavnom gradu Danske, u hotelu Radisson Blu Royal. Pozivu se odazvalo ukupno 40 uvaženih gostiju, a uz filmove o Zagrebu te konferenciju za novinare, uzvanici su mogli pogledati i nastup solistice Ane Rucner. Susret su uveličali direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Skandinaviji Dario Matošević, predstavnik Norwegian Airlinesa (budući da se od svibnja otvara nova zračna linija Kopenhagen-Zagreb) te predstavnici Veleposlanstva RH u Danskoj, predvođeni Nj. E. Ladislavom Pivčevićem. Neposredno nakon održane prezentacije uslijedio je prigodni domjenak kojem su se odazvali svi uvaženi uzvanici te su, na samom kraju, izvlačenjem prikupljenih posjetnica, dodijeljene tri nagrade: replika penkale, kravata te vikend u Zagrebu.

Sljedeći dan, 19. ožujka, u Stockholmu u hotelu Sheraton održan je susret s više od 90 predstavnika švedskih putničkih agencija te novinara prema istom principu kao i dan ranije, a na kraju su dodijeljene i tri nagrade na temelju prikupljenih posjetnica svih prisutnih.

Obje održane prezentacije polučile su izuzetno pozitivne reakcije, očito oduševljenje ponuđenim sadržajima te vjerujemo kako će naš poziv rezultirati reakcijom, odnosno posjetom Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije