Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatično

Urebesni video: Kujicu loše ošišali u salonu, pa se naljutila na vlasnicu

Instagram/erisbaker
02.02.2021.
u 13:27

"Mislim da joj se ne sviđa njena nova frizura. Mislim da joj se ni ja više ne sviđam", kaže vlasnica u videu, dok je pas ignorira.

Eris Baker podijelila je na TikTok-u snimku svog 'uvrijeđenog' psa koji je, od kad je s novom frizurom izašao iz salona za pse, nije htio ni pogledati. Kujica Roxy je inače 'zlatni doodle', sve popularniji križanac zlatnog labradora ili retrivera i pudle, a zbog nove su je frizure TikTok pratitelji vlasnice prozvali - 'bakicom' i 'alpakom'.

- Više ne priča sa mnom - kroz smijeh se u videu požalila Eris, dok pokraj nje u autu stoji 'uzrujana' Roxy.

Na snimci Roxy zaista okreće glavu od Eris i zagleda se kroz prozor, ignorirajući svaki pokušaj vlasnice da s njom uspostavi bilo kakvu komunikaciju.

Pogledajte video:

@erisbaker

This little girl lives a great life and is very loved but right now she’s being used for my entertainment. More roxy 😂 ##comedy ##joplinmo ##foryoupage

♬ There goes the crackhead - Matthew Daniel Gordon

- Ne sviđa joj se nova frizura. Ni ja joj se više ne sviđam - kaže vlasnica u videu, dok je pas uporno ignorira.

Ovaj je video s 'upropaštenom' psećom frizurom pogledan više od 13 milijuna puta, a jedan je pratitelj u komentarima napisao:

- Kao da si misli: 'Užas, samo šuti i vozi'...

- Izgleda kao moja baka - komentirala je pratiteljica na TikToku, a druga je zaključila kako 'jadna kuja sad više sliči na bebu alpake, nego na psa'. 

Čistoća: Naručivanje odvoza glomaznog otpada počinje 15. veljače

1/6

U svom je idućem videu vlasnica objasnila kako je 'zahvalna što su joj to napravili, jer Roxy najviše voli biti vani i valjati se po blatu, zbog čega joj se kovrčava dlaka brzo zaprlja i zapetlja'.

- Stalno je kupam, samo je prošli tjedan četiri puta bila u kadi - rekla je Erin i dodala da je 'nova kraća frizura Roxy bila nužno potrebna', prenosi Daily Star.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 28. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije