Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Urbani stil inspiriran Australijom snižen do 60%

Urbani stil inspirirran Australijom snižen do 60%
Foto: Mondo
1/8
PR
Autor
PR članak
15.01.2015.
u 09:46

Za hladne zimske dane, Mondo je pripremio australski, surferski stil branda Hot Buttered po sniženim cijenama do 60% do 19.1.

Muški brand Hot Buttered svojim će vas dizajnom odvesti na pješčane australske plaže i među visoke oceanske valove pa ćete barem na trenutak zaboraviti na hladno vrijeme. Njihov surferski stil već 40 godina nose muškarci diljem svijeta, a Mondo vam je u ovoj odličnoj ponudi pripremio jakne, majice s kapuljačom, hlače, majice kratkih i dugih rukava te polo majice već od 119 kn.

Surferski stil po sniženim cijenama

Hot Buttered je brand inspiriran surferskim plažama daleke Australije, a njegov je osnivač legendarni surfer Terry Fitzgerald. Odjeća se dizajnira u Italiji, stil je inspiriran australskim surferima, a proizvodi se i prodaje po čitavom svijetu. Njihova linija odjeće namijenjena je sportskom, urbanom stilu, a takvi su i materijali te dizajnirani printevi.

Ponuda je ograničena i traje do 19. siječnja u ponoć. Ne propustite svoju garderobu upotpuniti ovim australskim brandom i obnoviti svoj urbani stil.

Foto: Mondo

Napomena: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje.

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?