Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva dosjetljivost

Upucavao joj se preko Instagrama, ali ovo nije očekivao

Dopisivanje
Foto: Shutterstock
16.08.2018.
u 08:37

U inbox na toj društvenoj mreži jedan ju je muškarac pozvao na piće. Odgovorila je da ima zaručnika s kojim je dvije godine i nije zainteresirana za "igranje sastrane", no muškarac nije odustajao.

Što napraviti kada ti se netko upucava putem Facebooka ili Instagrama?

Čini se kako je 21- godišnja Amy Perkins pronašla odlično rješenje. Naime, u inbox na toj društvenoj mreži jedan ju je muškarac pozvao na piće. Odgovorila je da ima zaručnika s kojim je dvije godine i nije zainteresirana za "igranje sastrane", no muškarac nije odustajao. 

Ashley, Amyin zaručnik, odlučio je malo "začiniti" stvari. Odjenuo je bokserice od svoje djevojke i odjenuo ih kao tange. Ona ga je fotografirala na način da se ne prepozna da je riječ je njenom zaručniku i poslala fotografiju napadnom muškarcu. Nakon toga odgovorio joj je u inbox s novom porukom: Jesi li spremna za akciju o kojoj sam ti govorio?

Nakon toga Amy je poslala fotografiju svog zaručnika u istoj pozi, istom outfitu, ali mu se vidjelo lice. Ubrzo je muškarac blokirao Amyin profil na Instagramu, a ona je, očito, pronašla mir od napadnih muškaraca. 

Amy je odlučila progovoriti javno o ovome i objavila je fotografije poruka, a za Metro je pojasnila kako joj nije bio cilj napraviti ništa loše muškarcu koji je bio uporan. Kako god bilo, jedno je sigurno, s njim se više neće dopisivati. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
13:26 16.08.2018.

A kaj je to "sastrane". Kužim jedino da vrlo često ovi novinari zastrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije