Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka nadzorne kamere

Upozorio je vozača da je parkirao na invalidsko mjesto, a ovaj ga je od bijesa nokautirao

Foto: 9news screenshot
1/2
07.11.2019.
u 12:24

Otac četvero djece nokautiran je jednim udarcem nakon što se posvađao s grupom ljudi koji su parkirali na parkirno mjesto za invalide

David Fletcher (48) šetao je prema šoping-centru u Atwellu u australskom Perthu kada je ugledao bijeli Subaru parkiran na mjesto označeno za invalide. Pozvao je vozača i dva putnika iz auta da pronađu drugo parkirno mjesto. 

Foto: 9news screenshot

David, koji radi kao mehaničar za 9News rekao je: "Počeli su se derati na mene. Ne možete iskorištavati parkiralište na ovaj način." 
Odjednom se jedan muškarac zaletio prema Davidu i udario ga šakom. David je pao na pod, a sve su ulovile nadzorne kamere. Ostao je bez svijesti. David je rekao kako uopće nije očekivao ovako nešto, a napad je nazvao kukavičkim. Otišao je do ljekarne i tražio pomoć, a nakon toga primljen je u bolnicu. 

Prema pisanjima tamošnjih medija dobio je potres mozga i krvario je iz glave. 
"Ponovno bih to učinio", rekao je David, a atwellška policija objavila je kako je uhitila 23-godišnjeg muškarca koji ga je napao. 

Pogledajte video nadzornih kamera:

 

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
13:12 07.11.2019.

kukavica napao tipa sa strane...sto ako mu stvarno treba invalidski parking jednog dana, bit ce za misliti...

CH
chemica
13:49 07.11.2019.

Šta ti je trebalo da skoro izgubiš glavu...Nego, baš vidim još jedno prazno invalidsko mjesto pokraj. Znači, nije bilo posljednje. Ja sam ovdje flipnuo kad sam vidio navodnog invalida ( ima on onu lijepu bandićevsku invalidsku, ali ispisanu rukom, flomaster u akciji), kako je napola parkirao na invalidsko, a napola na moje, tako da je zauzeo dva. Baš onako nasred crte. Gledaš, i luduješ, jer tebe zbog morona čeka šetnjica od bar pet minuta do prvog idućeg praznog mjesta. Ali baš da mi se zbog toga gubi glava...Ajde ostavi automobil tako preko noći. Hehehehehe.

KA
Kana
12:26 08.11.2019.

A valjda u Hrvatskoj i je ovako kako je, kad vidim po komentarima, kolko junaka imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije