Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča

Upoznali su se putem interneta i samo 24 sata nakon upoznavanja zaručili: 'Odmah smo znali da je to ono pravo'

lornacomedy/Instagram
15.02.2021.
u 11:30

Zbog karantene su se odlučili na upoznavanje ljudi putem interneta, ali nisu ni slutili da će se zaljubiti tako brzo i zaručiti još brže.

Lorna Prichard iz Cardiffa tijekom karantene odlučila se za pronalazak potencijalnog partnera putem interneta. Ova komičarka pridružila se stranici za upoznavanje, Hinge, ali nakon nekoliko spojeva preko videopoziva pomislila je kako bi bilo bolje da odustane od takvog načina upoznavanja jer joj niti jedan muškarac nije odgovarao. Prije nego je ugasila stranicu odlučila je još jednom provjeriti ima li netko zanimljiv - i dobro da je to napravila. Naišla je na Lea, inženjera iz Bristola.

Počeli su se dopisivati preko WhatsApp-a, a onda su se čuli i preko videopoziva, otkrio je Leo koji kaže kako ga je Lorna osvojila jednom rečenicom - kada je otkrila da voli plivanje i biciklizam, dva njemu najdraža sporta.

Lorna, pak, kaže kako je od prvog trenutka bilo jasno da njihova priča ima dobar kraj i da sve ide u pravom smjeru. "Možda zvuči smiješno, ali čim sam ga vidjela osjećala sam kao da je on taj."

Isprobali smo krafne iz trgovina i pekara, evo koje su nam najbolje:

Otišli su na prvi spoj uživo koji je prošao sjajno, pa su odmah dogovorili još jedan susret sutradan - piknik kraj rijeke. Leo se već tada odlučio na jedan vrlo hrabar potez - zaprosio je Lornu koja je odmah rekla da! 

"Prosidba je bila savršena, ali nisam mislila nikada da ću reći 'da' čovjeku kojeg sam tek upoznala", kaže Lorna.

"Dan nakon tog prvog spoja sam ju zaprosio. Mislio sam da je to pravi trenutak jer je postojala mogućnost da će proći dugo vremena prije nego što se opet vidimo", kaže Leo koji je za veličinu prstena pitao njezinu rođakinju i brzo ga nabavio. Od tog trenutka počeli su živjeti na istoj adresi, a trenutno rade planove za vjenčanje. "Želimo taj dan organizirati što prije", otkrili su za Mirror.

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nisu očekivali:

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
19:39 19.02.2021.

ma tesko da ce im brak trajati diugo nisu se dovoljno upoznali

TK
Trkaci_konj
13:27 15.02.2021.

da im nije 50 godina oboma, veza bi potrajala točno 3 dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije