Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna priča

Upoznale su se na poslu, postale najbolje prijateljice, pa saznale da su sestre

iamcassandraraquel/Instagram
01.03.2021.
u 12:30

Roditelji nisu imali uvjete za uzdržavanje, pa su ih dali na posvajanje - u dvije različite obitelji.

Cassandra Madison (32) i Julia Tinetti (31) iz Connecticuta počele su raditi u istom baru, Russian Lady, još 2013. godine ni ne sluteći da su zapravo povezane.

Cassandra je na ruci imala tetoviranu zastavu Dominikanske Republike, a čim je Julia to primijetila rekla joj je kako je inače od tamo, ali je kao mala posvojena u obitelj u Connecticutu. Cassandra je rekla kako je priča o njezinom porijeklu ista, pa su vrlo brzo postale bliske prijateljice. 

Sve više vremena provodile su zajedno, a ljudi su nerijetko komentirali kako su fizički slične. I one same su počele to primjećivati, pa su odlučile pogledati papire za posvojenje - nažalost, nisu se podudarali. Ime majke, prezime i mjesto rođenja bilo je drugačije.

Cassandra je za nekoliko godina odlučila posvojiti svoju biološku obitelj u Dominikanskoj Republici, a nakon nekoliko razgovora s njima saznala je da zaista ima sestru koja je također posvojena. Sve je ispričala najboljoj prijateljici i podvrgnule su se DNA testu, prenosi The Sun.

Test je potvrdio - Cassandra i Julia doista jesu sestre! 

Julia and I met in 2013 working at Russian Lady in New Haven, CT. Julia notices the Dominican flag on my arm and makes a...

Objavljuje Cassandra Raquel MadisonČetvrtak, 28. siječnja 2021.

Biološki roditelji imaju sve zajedno devetero djece - tri dječaka i šest djevojčica - ali kada su stigle Cassandra i Julia, shvatili su da nemaju uvjete za uzdržavanje, pa su ih dali na posvajanje.

Znate li koliko često morate čistiti mobitel? Imamo odgovor:

Posvojena žena godinama tragala za sestrom, a zatim otkrila da živi preko puta nje

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije