Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT model

Upoznajte Ruby Jean Wilson – novo zaštitno lice Marca Jacobsa

ruby jean wilson
Foto: Interview Russia
1/5
24.10.2012.
u 00:01

Njezina velika moć transformacije osvojila je američkog dizajnera Marca Jacobsa koji ne samo što ju je angažirao za revije nego i za novu kampanju

Marc Jacobs odlučio je za novu kampanju, za koju će umjetnički biti zadužen Juergen Teller, angažirati relativno novo lice u svijetu modelinga – Ruby Jean Wilson. No sigurni smo da, kad jedanput bude objavljena kampanja s njom u glavnoj ulozi, ova kameleonka bit će tražena na sve strane.

Iako joj je zasad samo Jacobs pružio pravu modnu priliku, čak je otvorila i zatvorila njegovu reviju za proljeće 2013., ova 19-godišnjakinja i te kako ima iskustva u modnoj industriji. Karijeru je počela 2009. godine – prvu reviju nosila je za Lacoste u proljeće 2011., a zatim je ekskluzivno otvorila reviju za modnu kuću Yves Saint Laurent. Nakon toga uslijedile su revije za Louisa Vuittona, Stellu McCartney, Marchesu, Burberry Prorsum i snimanje editorijala za Teen Vogue, Dazed&Confused, Oyster...

Rođena u Škotskoj, Ruby živi u Australiji, gdje su je i otkrili modni agenti. A upravo zahvaljujući klasičnom izgledu i velikoj moći transformacije (jedan dan je brineta, već drugi plavuša), nju tek očekuje velika modna karijera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije