Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna i mlada duhom

Upoznajte najkul baku: Ima 92 godine i tri milijuna pratitelja na Instagramu

Instagram
31.01.2020.
u 14:20

Helen je najstarija Instagram influencerica - ima 92 godine.

Ona ima svoju kolekciju kozmetike u Sephori, 3 milijuna ljudi prati njezin život preko Instagrama, a Rihanna i Miley Cyrus su njezini fanovi. Upoznajte Helen Ruth van Winkle, 92-godišnjakinju i internet senzaciju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Prije slave koja se dogodila 2014. godine ova baka živjela je normalan život u Wacou, Kentucky. Imala je malu farmu, brinula o praunucima, održavala vrt lijepim i svake nedjelje išla u crkvu. Jedan dan ju je njezina praunuka fotografirala u kratkim hlačicama i majici i pomogla joj da otvori Instagram profil. "Uvijek sam bila buntovna pa sam tako došla do korisničkog imena Baddie Winkle", rekla je za BoredPanda.com. Njezina prva objava postala je viralna vrlo brzo, a broj pratitelja se povećavao iz dana u dan.

Društvene mreže osvojila je svojim veselim i šarenim modnim kombinacijama i sa stavom da ju ni za što nije briga. Iako se njezin stil možda ne sviđa svima teško je poreći da je njezino samopouzdanje inspirativno. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
18:20 31.01.2020.

kad starciprolupaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije