Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovativna tehnologija

Upoznajte moćni aparat "Onda" koji mikrovalovima uništava celulit i pomaže u oblikovanju tijela

Vlasnica Lora Derma, Žana Barjaktarević
Foto: Mario Poje
1/5
03.03.2020.
u 09:16

Aparat "Onda" potiče stvaranje novog kolagena koji utječe na zatezanje kože, penetrira u masne naslage, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana

Većina žena bez obzira bile one izrazito vitke ili pune oblina bori se s "narančinom" korom. Celulita se, bez obzira koliko vježbali, ponekad teško riješiti, posebno na mjestima kao što su donji dio trbuha,  stražnjica ili u područjima između grudi i pazuha. Srećom, moderne i moćne nove tehnologije pomažu ženama u toj borbi, a jedan od najboljih saveznika u oblikovanju tijela i rješavanju celulita zasigurno je aparat "Onda". Taj je aparat jedan od najtraženijih u svijetu upravo zbog svoje iznimne učinkovitosti u borbi s masnim naslagama na tijelu.

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Njegova moćna tehnologija  temelji se na kontroliranim i fokusiranim valovima ultrazvuka koji uzrokuje vrlo brze mikrofluktuacije tlakova u potkožnom masnom tkivu i ciljano utječu na molekule vode. Osim smanjenja volumena kritične zone i zatezanja obješenih dijelova kože, najveći rezultati dobiveni su u području uklanjanja celulita. Moćna "Onda" oštećuje i uništava masne stanice pa se tim revolucionarnim aparatom služe mnoge zagrebačke estetske klinike kao i medicinsko kozmetički centri poput zagrebačkog Lora Derma.

Vlasnica Lora Derma, vrhunska stručnjakinja u području medicinske kozmetologije, Žana Barjaktarević kaže da zbog nedostatka vremena većina žena želi odmah vidjeti rezultate tretmana na tijelu. Aparat "Onda" omiljen je, jer kako kaže Barjaktarević, već nakon prvog tretmana vide se značajni rezultati na tijelu. Jednim tretmanom koji po jednoj regiji traje od 10 do 20 minuta i potpuno je bezbolan i opuštajuć targetiraju se masne naslage, celulit kao i obješena koža, koja se zbog poticanja stvaranja novog kolagena brzo zateže.

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

U Lora Dermu obično rade po tri regije u jednom tretmanu koji u tom slučaju traje oko sat vremena. Žana je svoj zagrebački kozmetičko medicinski centar opremila najsuvremenijim aparatima, koji su nagrađeni brojnim priznanjima upravo zbog moćnih tehnologija, a njena su posebna strast neprestana edukacija u tom području i proučavanje inovativnih tehnologija koje pomažu ženama da očuvaju svoju ljepotu. Žanino povjerenje stekle su i brojne slavne Hrvatice poput nekadašnje prve pratilje Miss svijeta Anice Kovač, pjevačice i spisateljice Danijele Martinović kao i modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Više informacija doznajte u medicinsko kozmetičkom centru Lora Derm.

NAGRADA ZA NAŠE ČITATELJICE

Pet najkreativnijih čitateljica nagradili smo popustom od 200 kuna na tretmane aparatom „Onda“ u medicinsko kozmetičkom salonu Lora Derm. Dobitnice su: Aleksandra Zubak iz Zagreba, Sunčana Pelesk  iz Zagreba, Una Mikša iz Zagreba, Renata Grahovac iz Virovitice i Martina Peresin-Šulog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije