Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi i pomislio?

Uplatili skupocjeno vjenčanje iz snova na Jamajci, no dogodio im se peh

Vjenčanje
Foto: Getty Images
1/3
14.07.2019.
u 08:38

Pamtit će svoje vjenčanje, kao i svaki drugi par, zauvijek, no ne po dobru.

Mladenci Andy Helson (45) i Heidi Brown ( 49) uplatili su poznatoj turističkoj agenciji TUI pozamašnu svotu novaca kako bi imali svoje vjenčanje iz snova u egzotičnoj Jamajci.

No, njihov san nije ni blizu bio ispunjen. Pamtit će svoje vjenčanje, kao i svaki drugi par, zauvijek, no ne po dobru.

Platili su agenciji £46,000, odnosno u protuvrijednosti oko 400 tisuća kuna kako bi svoju ljubav potvrdili na najljepši mogući način. 

Odabrali su smještaj u luksuznom resortu s pet zvjezdica, Riu Montego Bay, koji se na internetu oglašen kao savršeno mjesto za vjenčanje iz snova. 

Kada su u rujnu 2017. godine došli u ured TUI agencije u Blackburnu, zaposlenici su im rekli da je riječo obiteljskom hotelu s dodatkom luksuza.

Obećali su im i svu pomoć u provedbi njihova vjenčanja i rješavanja papirologije i ponudili osobnog organizatora vjenčanja koji im treba biti na raspolaganju kada god požele.

Sve je zvučalo "izmišljeno" te se par s još 22 svojih uzvanika, uputio na karipski otok u travnju ove godine.

Problemi su nastali čim je par došao na odredište. Organizatora vjenčanja nigdje nije bilo, potražili su pomoć od hotelskog osobolja koje nije bilo voljno pomoći, tvrdi Andy.

Na sam dan vjenčanja, u hotelu je odjekivala glazba još od noći prije, neka djevojka je "twerkala" stražnjicom na šanku, a bio je i pjena party zbog čega je bio popriličan nered oko bazena. 

Kada su konačno uspjeli doći do dijela kada bi jedno drugom trebali izreći:"Uzimam", svećenika nije bilo. Kada se konačno pojavio, na dokumente potvrde vjenčanja, na kriva je mjesta upisao imena svjedoka te je paru rečeno da njihovo vjenčanje vjerojatno nije legalno niti prihvaćeno. 

Ogorčeni i ljuti, s gorčinom umjesto najljepšeg dana koji su trebali doživjeti, par se vratio kući razočaran. 

"Dali smo svoje povjerenje TUI-u, a evo što nam se dogodilo od našeg vjenčanja", izjavio je Andy za Mirror. 

Ne znajući jesu li uopće vjenčani,par je tužio TUI, a iz te agencije su odbili išta komentirati uz napomenu kako trebaju pričekati da se cijela stvar pravno riješi

Komentara 5

MP
marijan.pinkeva
08:57 14.07.2019.

2017. , a vi već znate?

VO
volina
10:52 14.07.2019.

A sada malo vijesti iz 45-te.

MA
Mary5
12:30 14.07.2019.

Draga Lindice nemoj toliko kasnit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije