Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Upali ste u kolotečinu u vezi? Evo kako ćete lako vratiti intimu i popraviti odnos

shutterstock
05.05.2022.
u 20:48

Počnite razbijati navike i obrasce koje ste davno uspostavili, a kojih niste ni svjesni

Ideja o odljubljivanja s partnerom pravi je strah među parovima koji su zajedno u dugogodišnjoj vezi. No, postoje načini da se ponovno zaljubite i naučite kako začiniti vezu jednostavnim tehnikama koje možete vježbati svaki dan, kako prenosi Your Tango.

Neka vam partner opet bude prioritet
Sjećate li se koliko ste nekada bili pažljivi prema potrebama i željama svog partnera? Htjeli ste ih iznenaditi, uzbuditi, učiniti da se osjećaju dobro. Najsebičnije što možete učiniti u bilo kojoj vezi je da njihova sreća postane vaša želja! Jer kada se netko osjeća dobro, sretno i uzbuđeno zbog vas, onda će vam vratiti dobre misli i osjećaje! Počnite razbijati navike i obrasce koje ste davno uspostavili, a kojih niste ni svjesni. Uključite se u ono što vam se kod njih sviđa umjesto da se usredotočite na ono što ne volite!

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Uključite humor i zabavu
Svakako se nasmijte sa svojim partnerom i povežite se s njim u avanturama i vremenu provedenom radeći stvari koje oboje volite. U vezama može biti lako zaboraviti igrati se jedno s drugim i zabaviti se. Osjetite što vas uzbuđuje u vašem tijelu i zabavite se jedno s drugim. Humor i šale dobri su i za vaše mentalno zdravlje.

Isprobajte nove načine da budete intimni
Planirajte nešto zajedno isprobati bez velike obveze. To može biti nevjerojatno korisno u odnosima za razvijanje komunikacije ili eksperimentiranja. Na primjer, možete odlučiti poboljšati intimnost tako da odlučite imati seks svaki dan tijekom dva tjedna. Ili ćete možda postaviti tajmer i ljubiti se 15 minuta svaki dan. S ovim novim znanjem stvari mogu brzo postati puno uzbudljivije. Jedna stvar na koju treba paziti je ne dopustiti životu da se miješa u predanost koju ste dali partneru. 

Tretirajte svog partnera kao najzanimljiviju osobu na svijetu
Koliko ste puta bili vani na večeri i pola toga potrošili na pisanje poruka ili mailova? Većina vaše pažnje je toliko podijeljena na bezbroj stvari, ali kada ste s partnerom, trebala bi biti samo na njemu. Odlučite da je vaš partner najzanimljivija osoba u vašem životu i posvetite mu svoju nepodijeljenu pažnju.

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije