Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodno fluidni nakit

Uniseks zaručničko prstenje i burme: Za one koji su protiv tradicionalnih muško ženskih podjela

Instagram/Brilliant Earth
11.11.2020.
u 16:30

'U Brilliant Earthu podržavamo sve oblike ljubavi pa nam je misija bila napraviti ponudu za svih i nadahnuti suosjećajniju industriju nakita'

Tvrrtka Brilliant Earth koja se bavi proizvodnjom i prodajom nakita nedavno je predstavila zaručničko i vjenčano prstenje za 'oba spola', napravljeno 'izvan linija tradicionalno muškog ili tradicionalno ženskog nakita, za sve koji nisu opterećeni rodnim identitetom, ne žele ga navoditi ili sebe ne doživljavaju kao pripadnike muškog ili ženskog spola'. 

Kolekcija s netradicionalnim nakitom nazvana je MX i trebala bi, kažu iz Brilliant Eartha, privući ljude 'svih spolova i fluidnih identiteta'.  Uključuje 13 'rodno fluidnih' prstena s dijamantima u svim duginim bojama, a cijena im se kreće između 3 500 i 23 500 kn. Evo što biste trebali znati o rodno fluidnom nakitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brilliant Earth (@brilliantearth) on

Prema Insideru, prstenje iz ove kolekcije kombinira 'stručnu izradu i inkluzivan dizajn', što je posebno vidljivo u četiri  zaručnička prstena ukrašena s jednostavnim trakama i s istaknutim kamenom u sredini.

To su Vesper prsten s debelim okvirom s manjim kamenjem i velikim kamenom u sredini, zaobljeni prsten Isignia sa velikim dijamantom u sredini, Cielo prsten s 'plutajućim' draguljem na tankoj traci i Horizontalni Petite Comfort Fit prsten s vodoravno postavljenim draguljem na zaobljeni traci.

- Sva su četiri dizajna prilagodljivi pa možete birati između različitih oblika kamena i trake koja može biti od platine, bijelog zlata od 18 karata, žutog zlatu od 18 karata ili ružičastog zlata od 14 karata - rekli su iz tvrtke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brilliant Earth (@brilliantearth) on

MX kolekcija u ponudi ima i devet vjenčanih prstenova s raznim dijamantima i dragim kamenjem. Prsten Rainbow Ring krasi tako mnoštvo smaragda, rubina, ametista i raznobojnih safirima ' Arista Eternity' prekriven je sa čak 100 dijamanata.

Kako osigurati bezbrižan san i za vrijeme ‘onih dana u mjesecu’?

1/2

Tu su naravno i mnogo skromniji primjerci za ljubitelje manjeg broja dijamanata i dragulja - s jednim do dva kamena u traci, ali i za one koji na vjenčanom prstenju uopće ne žele kamenje.

- U Brilliant Earthu podržavamo sve oblike ljubavi - kaže suosnivačica i izvršna direktorica Beth Gerstein i dodaje da je zbog toga ,njihova misija napraviti ponuda za svih i nadahnuti suosjećajniju industriju nakita. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brilliant Earth (@brilliantearth) on

Zbirka MX, uz dodatak inkluzivnog dimenzioniranja, omogućuje nam da ponudimo širi asortiman lijepog i etičkog finog nakita tako da svi parovi mogu izraziti ljubav jedni prema drugima."

- Izvrsno! Kao nebinarna osoba podržavam ovakve 'otvorenije' kolekcije i nakit mi je super - napisala je jedna pratiteljica na Instagramu o ovoj kolekciji čija se inicijalna ideja većini svidjela. 

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču ❤️

Nastavljamo s predstavljanjem kandidatkinja u projektu Diva godine ✨ Kristina Ivanuš ispričala nam je svoj priču ❤️

Objavljuje Večernji list u Ponedjeljak, 9. studenoga 2020.

Komentara 1

BE
berija
17:27 11.11.2020.

Hvala Bogu na malim razlikama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije