Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za trendseterice

Unikatne Mayanas narukvice u novom izdanju

Mayanas narukvice
Foto: Maja Kljajić
1/6
13.06.2017.
u 14:27

Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompome, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima te poludragim kamenjem

Pred nama je još jedno ljeto, a kako su šarene narukvice i ove sezone apsoultni „must have“, kreativni team brenda Mayanas pripremio je kolekciju s potpuno novim detaljima kako bi njihove vlasnice uz osunčani ten izgledale još privlačnije.

Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompome, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima te poludragim kamenjem, a upravo te „evil eye“ perlice će svakome tko nosi narukvicu pružati svojevrsnu zaštitu od svega negativnog što nas okružuje.

Svaka je narukvica ručni rad i unikat. Zbog veselih boja, pozitivne energije kreativnog teama brend je postao popularan i izvan granica Hrvatske pa u ljepoti veselih boja Mayanas narukvica uživaju trendseterice u diljem svijeta od Grčke sve do daleke Koreje.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije