Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Unikatne kožnate ljepotice iz Silvijeve radionice

Silvio Lončarić (1)
Foto: Silvio Lončarić
1/10
17.02.2012.
u 07:00

Tridesettrogodišnji Silvio obradom kože bavi se od 1994., a u posljednje vrijeme uživa u izradi "custom made" torbi i remenja

Silvio Lončarić, odrastao u obitelji kreativaca, svoju umjetničku nišu pronašao je u obradi kože.

Tijekom školovanja provodio je slobodno vrijeme čitajući bratove knjige o umjetnosti i slikarstvu, a 1998. otvorio je vlastitu radionicu imena Lion.

No, zahtjevi klijenata su narasli pa Silvio u posljednje vrijeme radi unikatne torbe i remenje, torbice za iPhone i iPade te serije novčanika koje nose žig Silkfatblues, čime se označava sve što je unikatno ili ograničene proizvodnje.

Stvari koje radim po svom guštu jednostavno su odraz moje estetike, a često me potaknu tuđi kreativni radovi iz sasvim drukčijih žanrova, od kiparstva do "custom made" motocikala ili nakita od kovanog željeza. Stekao sam pouzdanje u intuiciju i improvizaciju, a povratne informacije su mi glavni pokazatelj da sam na pravom putu – otkrio nam je mladi Zagrepčanin.

Najbolju kožu Silvio uvozi iz Italije, a kako sam kaže, inspiracija su mu ljudi, njihov stil i energija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije