Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogo više od benzinske postaje

Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

INA
Foto: INA
1/3
10.06.2019.
u 08:00

Promijenio se način putovanja, a s njima i benzinske postaje koje sada nude mnogo više od goriva i motornih ulja. Sada u ponudi imaju sve što je potrebno za predah od vožnje

Svi malo stariji sjećaju se kako su putovanja na godišnje odmore nekada izgledala. Pakiranje, trpanje glomazne prtljage u automobil, dizanje u gluho doba noći kako bismo izbjegli gužve i vrućinu. Obvezne namirnice za preživjeti višesatno putovanje bile su pohana piletina, kruh i pašteta, voda, sokovi i slatkiši te nezaobilazna termosica s turskom kavom. Putovanje do primjerice Paga, Biograda ili neke još udaljenije destinacije znalo je potrajati osam do deset sati, s nekoliko stajanja na divljim pozicijama uz cestu za odmor.

Tijekom posljednjih desetak godina razvijena je mreža prometnica s uređenim stajalištima, a razvoj prometne povezanosti pratila je gradnja opremljenih benzinskih postaja na kojima osim točenja goriva možete pronaći sve što je potrebno za osvježenje. Osim što se danas putuje brže i udobnije, putuje se i bezbrižnije – naime, ne morate se bojati da ćete na putovanju ostati žedni i gladni.

Primjer za to su maloprodajna mjesta Ine koje, osim primarne funkcije prodaje goriva, svojim su kupcima osigurali prostor u kojem mogu popiti kavu i pojesti svježe pecivo i opskrbiti se sendvičima i grickalicama za nastavak putovanja.

Foto: INA

Na INA Fresh Corneru na odabranim maloprodajnim mjestima svakodnevno se pripremaju razne vrste ukusnih sendviča, a novo u ponudi su hot dogovi. Na licu mjesta peku se ukusni i svježi pekarski proizvodi, pa su u ponudi slana i slatka peciva, burek i pite, croissanti i kruščići. Tu su i svježe cijeđeni sokovi i smoothiji, a u ponudi je i velik izbor kava različitih okusa i veličina, vanilija, karamela i jagoda, kao i kvalitetni čajevi, koji će predah tijekom putovanja učiniti ugodnim i napuniti vam baterije za nastavak vožnje. Ne manje važno, maloprodajna mjesta opremljena su dodatno suvremenim, modernim, ugodnim i novim sanitarnim čvorovima, što je osobito važno obiteljima s malom djecom, ali i svima koji drže do čistoće i higijene.

INA u ponudi ima i razne druge usluge i pogodnosti, pa tako na 33 odabrana maloprodajna mjesta možete kupiti vinjete za Sloveniju, a na 13 mjesta vinjete za Mađarsku. Dodatno, na svim maloprodajnim mjestima imate mogućnost nadoplate za ENC uređaj, u obliku ENC SMS bonova.

Foto: INA

Za svoje kupce INA na odabranim maloprodajnim postajama redovno organizira promotivne prodaje odabranih proizvoda po osobito povoljnim cijenama pa se tu mogu pronaći dijelovi za vašeg limenog ljubimca poput akumulatora, motornih ulja i autokozmetike.

Maloprodajna mjesta Ine rasprostranjena su po cijeloj Hrvatskoj, a u snalaženju će vam pomoći INA mobilna aplikacija koja vam omogućuje prikaz najbližeg maloprodajnog mjesta Ine u odnosu na vašu trenutnu lokaciju s udaljenošću i prikazom puta na karti, informacije o radnom vremenu, vremensku prognozu, ali i posebno zgodnu opciju koja pamti gdje ste parkirali svoj automobil. Osim toga, aplikacija je najbrži način da dođete do informacija o najnovijim pogodnostima i programima vrijednosti za kupce te akcijskim cijenama na odabrane proizvode. Sretan put i uživajte u putovanju uz Inu!

Sadržaj je nastao u suradnji s Inom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije