Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testirala ukućane

Umorna majka prestala je čistiti kuću da vidi kako će njezina obitelj reagirati: 'Izgleda kao da smo preživjeli apokalipsu'

Twitter
19.03.2021.
u 11:27

Treći dan štrajka otkrila je da je obitelj upotrijebila posljednju zdjelu i žlicu, ali nitko nije rekao ni riječi ni pomislio dirnuti perilicu posuđa.

Što se događa kad osoba koja jedina obavlja sve kućanske poslove prestane čistiti i pospremati? Hoće li ostatak obitelji to primijetiti i početi čistiti iza sebe? Upravo to je jedna umorna majka htjela doznati kada je počela štrajkati s čišćenjem, piše Unilad

Korisnica Twittera @MissPotkin odlučila je vidjeti što će njezina obitelj napraviti ako ona prestane sa svim čišćenjem, a rezultati je nisu oduševili.

Soda bikarbona može učiniti čuda, no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

"Prije dva dana odlučila sam prestati prati posuđe. Pripremam sve večere i dosta mi je čišćenja. Od tada se pojavila ova hrpa i u jednom će trenutku ostati bez žlica, šalica i tanjura", napisala je u svojoj objavi te podijelila fotografiju nakupljenog prljavog posuđa.

Treći dan štrajka otkrila je da je obitelj upotrijebila posljednju zdjelu i žlicu, ali nitko nije rekao ni riječi ni pomislio dirnuti perilicu posuđa.

Međutim, kasnije tog dana postigla je prvu pobjedu – netko je ispraznio kantu za smeće! Nažalost, napredak je kratko trajao jer je njezin partner kasnije napravio šalicu čaja s pomoću ''bebine žlice za odvikavanje''.

Kasnije je otkrila da je prestala prati rublje te pokazala hrpe neoprane odjeće koje su se počele gomilati u njihovu domu.

– Počelo je izgledati kao da smo preživjeli apokalipsu. Posljednji dio toaletnog papira iskorišten je sinoć u 19:04. Još nije zamijenjen. Taj zahod sada nije u funkciji za sve koji se sjete da nema papira – napisala je u jednoj objavi.

Sada joj se već činilo da je svaka nada izgubljena i da će morati prva odustati od štrajka, ali onda se dogodilo čudo. Jedan član njezine obitelji nakon četiri dana shvatio je da je teško svaki dan prati suđe te počeo stavljati suđe u perilicu te čistiti kuhinju.

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon – 17 godina!

Ključne riječi

Komentara 2

NE
nešperlin
12:51 20.03.2021.

Djeca žive sa slušalicama na ušima,očiju zaljepljenih za ekran moba...nažalost,u nekom svom paralelnom svemiru. Dok su mali vole sve raditi,pokoći a to prestaje negdje početkom puberteta

BA
baba44713
14:20 19.03.2021.

Zašto uopće servirate ovaj fejk šrot? Mislite da itko normalan puši kako cijela obitelj nije svjesna činjenice da ih žena fotografira i dokumentira "bitku" na društvenim mrežima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije