Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Umjetnik uredio skate park na genijalan način i oduševio građane: 'Reakcije su jako pozitivne'

grindlineskateparks/Instagram
11.05.2021.
u 14:31

Park je postao glavna tema u gradiću.

Umjetnik John Hillding uredio je skate park koji se nalazi u gradiću Wilkesonu, Washington i oduševio mještane. 

Smislio je da park u kojem skejteri vježbaju i bruse svoje vještine izgleda poput velike tave u kojoj su dva jaja na oko i komad slanine, odnosno vijugave 'sprave' preko kojih se može voziti.

U prosincu prošle godine američka tvrtka koja dizajnira i gradi skejt parkove Grindline i Hildingov sin Emil počeli su raditi na uređenju parka, a prva ideja bila je napraviti, osim jaja i slanine, i veliku špatulu, ali od toga su odustali kako bi smanjili troškove.

Foto: grindlineskateparks/Instagram

John kaže da su reakcije i više nego pozitivne, a park je glavna tema među mještanima od kada je otvoren.

Za lokalne novine rekao je ukratko kako je bilo raditi na ovakvom projektu: "Ovo je bio pravi izazov jer zapravo nismo znali hoće li uspjeti i hoće li dobro izgledati sve dok nije bilo gotovo."

Pogledajte video:

Inače, John je odrastao u Seattleu, a diplomu prvostupnika za umjetnost je stekao 1966. godine na Kansas City Art Institute. Završio je i master na Maryland Institute College of Arts dvije godine kasnije, prenosi Mirror.

Umjetnik izložio fotografije iz bolnice: Došao sam do respiratora, bila je teška borba

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije