Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično!

Ukućani prebrzo troše toaletni papir? Isprobajte ovaj trik za uštedu

Shutterstock
16.02.2021.
u 13:30

Ne treba vam nikakav dodatan alat niti proizvodi.

Štedljiva mama iz Australije podijelila je trik u Facebook grupi kako uštedjeti na jednoj stvari koja se, vjerojatno u svakom kućanstvu, prebrzo troši - pogotovo ako imate djecu. Možda ste prvo pomislili na sapun za ruke ili neku namirnicu, ali u pitanju je toaletni papir.

Uzmite rolu i prije nego je postavite na držač, pritisnite je rukom kako biste je malo 'spljoštili'. Tako će se, nakon što dođe na držač, teže odrolati, pa ukućani, pogotovo djeca, neće trošiti veliku količinu uzalud, prenosi The Sun.

Foto: Facebook/TS Auris

Pogledajte super jednostavnu metodu kako savršeno razbiti jaje u tavu:

Iako to nije očekivala, javili su se mnogi roditelji u komentarima objave i rekli kako je ovaj trik ono što im je trebalo. "Moja kćer uvijek povuče previše papira i velika količina se odrola po podu. Ovako ću spriječiti da se to opet događa", napisala je jedna žena.

Foto: Facebook/TS Auris

Otkidate li toaletni papir od gore ili od dolje? Evo što to govori o vama:

1/1
Ključne riječi

Komentara 3

DA
dabssa
14:44 16.02.2021.

Treba nabaviti šupkoper wc školjku i prije brisanja dobro isprati smedje oko.

NE
nemanatrag
07:32 17.02.2021.

Brisati se s obje strane papira...

AJ
ajetodoo
16:24 16.02.2021.

Ova snalažljia " mama" ni na WCu neće ostati gladna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije