Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio ljude

Ukradite domišljatu ideju: Iznenadio suprugu policom za gin koja je bila - potpuno besplatna!

Facebook
20.05.2020.
u 09:02

S obzirom na kolekciju ginova i zahvaljujući svom suprugu ova žena bi mogla otvoriti mini bar.

Mnogi vole držati boce alkoholnih pića na nekom vidljivom mjestu u kući jer su, kako kažu, prelijepe da bi bile zatvorene u ladicama. U Facebook grupi 'Extreme Couponing and Bargains UK' jedna žena ponosno je pokazala svoju 'gin policu' koju joj je izradio suprug, prenosi The Sun. Najbolji dio cijele priče je taj da ju je napravio bez da je išta potrošio.

Korisnica TikToka otkrila je kako složiti plahtu s gumicom:

Foto: Daniel Pavlić

Koristio je stare palete, ofarbao ih svijetlo sivom bojom i objesio na zid! Prije nego su posložili svoju kolekciju ginova na novu policu, ukrasili su ju lampicama i staklenkama sa slamkama. Ljudi su oduševljeni ovom idejom, ali i njezinom kolekcijom ginova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije