Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa zakonom

Ukradeni mercedes glumca Charliea Sheena pronađen razbijen u provaliji od 120 metara

sheen
AFP
06.02.2010.
u 15:52

Nepoznati lopov ukrao je glumcu mercedes ispred njegovog doma u Los Angelesu. Nakon što je čuo alarm Sheen je na noge digao policiju koja je mercedes pronašla u provaliji

.Jadnoga Charliea Sheena (44) ne prestaju mučiti problemi sa zakonom. Tako je jučer ujutro glumac bio probuđen alarmom svojega mercedesa koji mu je za sada još nepoznati lopov ukrao iz njegova doma u Los Angelesu. Charlie je digao na noge svoj osobni tim čuvara koji se s policijom bacio na potragu za njegovim mercedesom. Automobil su tražila dva helikoptera, a nađen je razbijen u provaliji dubokoj 120 metara. Područje je pretraženo i infracrvenim skenerima ne bi li se ustanovilo ima li žrtava, no policija smatra da nitko nije bio u automobilu kada se strovalio niz obronak.

 Charlie se tako opet druži s policijom. Naime, na sam Božić glumac je uhićen u Aspenu zbog nasilja u obitelji jer je svojoj supruzi Brooke Mueller ljutit prijetio nožem. Jadnoga Charliea Sheena (44) ne prestaju mučiti problemi sa zakonom. Tako je jučer ujutro glumac bio probuđen alarmom svojega mercedesa koji mu je za sada još nepoznati lopov ukrao iz njegova doma u Los Angelesu. Charlie je digao na noge svoj osobni tim čuvara koji se s policijom bacio na potragu za njegovim mercedesom. Automobil su tražila dva helikoptera, a nađen je razbijen u provaliji dubokoj 120 metara. Područje je pretraženo i infracrvenim skenerima ne bi li se ustanovilo ima li žrtava, no policija smatra da nitko nije bio u automobilu kada se strovalio niz obronak.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar condor
condor
06:17 08.02.2010.

Moraš razmeti kada ti dudek dva puta ponavlja jedno te isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije