Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte

Ukosnice se, osim za frizuru, mogu koristiti i za još neke stvari

Getty Images
17.10.2019.
u 15:08

Ove se malene špangice mogu koristiti i u kućanstvu, a donosimo samo neke zanimljive primjere

Ukosnice su male i najčešće se nalaze po cijelome stanu. Iako im je prvotna namjena da pridrže kosu na mjestu, ipak ima još nekoliko slučajeva u kojima se mogu koristiti, a kojih se nikada ne biste sjetili. 

Pasta za zube 

Foto: Getty Images

Ako je pasta za zube pri kraju, njezini ostaci se jednostavno mogu istisnuti na četkicu uz pomoć ukosnice koja se stavi na pambalažu paste na mjestu gdje nema paste. 

Pridržavanje čavlića 

Trebate čekićem čavao zabiti u zid, a bojite se ozljede? Pomoći može ukosnica koja će prste držati podalje od čavlića. jednostavno je stavite na čavao i primite prstima. Ovako ćete puno sigurnije, a možda i brže obaviti posao. 

Ukrašavanje nokti 

Foto: Shutterstock

Ukosnice mogu služiti i kao pribor za manikuru. Krajevi ukosnica imaju okrugao oblik koji će napraviti idealne točke na noktima. Prvo ih se stavi u lak, a potom se rade točke na noktima.

Označavanje stranica knjige

Ako nemate pri ruci bookmark, pomoći vam može ukosnica iz kose. Malo se raširi i stavi na stranicu knjige na kojoj ste stali s čitanjem. 

Zatvaranje grickalica

Foto: Shutterstock

Otvorili ste čips ili čokoladu, a nemate pri ruci kvačicu kojom bi ih mogli zatvoriti? Ukosnica i ovdje pomaže. Jednostavno je stavite na presavinuti otvor pakiranja i to je to. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije