Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Uklonio uši, razdvojio jezik, tetovirao oči... Ovaj muškarac radi sve kako bi izgledao poput izvanzemaljca

Instagram/@the_black_alien_project
23.09.2020.
u 13:29

Svoje lice i tijelo promijenio je toliko da ga više nitko ne može prepoznati.

Anthony Loffredo iz Francuske potpuno je transformirao svoj izgled, a sve u želji da izgleda kao vanzemaljac. Cijelo tijelo i lice prekrio je tetovažama i piercingom, a podvrgnuo se i nekim ekstremnim estetskim zahvatima, prenosi Daily Star.

Ovaj 32-godišnjak otišao je pod nož kako bi uklonio svoj nos, pa tako sada ima samo dvije rupe, odnosno nosnice na sredini lica. Ono što je zanimljivo jest zakon u Francuskoj koji je zabranio ovaj zahvat, ali Anthony se snašao - otputovao je u Barcelonu kod kirurga Oscara Marqueza.

Samoprozvani vanzemaljac oduševljen rezultatima podijelio je sve na svom Instagram profilu. "Hvala liječniku Oscaru Marquezu, obilježio si mi život ovim. Sada napokon mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na cijeli ovaj projekt koji smo zajedno odradili", napisao je.

Pogledajte video:

Ovo je samo jedna od operacija koju je Anthony imao. Prije je već uklonio uši, razdvojio jezik, ugradio umetke u lice i čelo, i napravio korekciju vilice. Uz to, tetovirao je oči, točnije bjeloočnice - iako je poznato koliko je ovo opasno jer osoba može oslijepiti. 

Mnogi ga pitaju je li ikada požalio zbog cijele transformacije, a on tvrdi da nije. Kaže kako je još kao dijete bio fasciniran transformacijom tijela i lica. Radio je kao zaštitar sa 24 godine i u jednom trenutku shvatio je da uopće ne živi život kako bi htio. Spakirao je kofere i odselio u Australiju. Tada je krenuo s promjenama na sebi i kako tvrdi, postao sretniji.

Još uvijek nije dovršio cijelu transformaciju i stalno radi planove što novo promijeniti. 

Pogledajte galeriju: Bila je na više od 10 plastičnih operacija, izgleda kao lutka

1/3

Komentara 30

SA
samoborka
13:44 23.09.2020.

Je li to onaj tip koji je postavljao "umjetničku instalaciju" u Rijeci prije par dana??

DU
Deleted user
15:49 23.09.2020.

Liči na titu u mladim danima.

ST
stefj
16:05 23.09.2020.

Očekujemo uskoro poseban zakon za zaštitu takvih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije