Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uključi se u izazov slavnog brka i nekome spasi život

GRAWE
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
15.11.2016.
u 15:45

Jeste li znali da je rak prostate po učestalosti 2. najčešći zloćudni tumor u Hrvatskoj? Uključite se u GRAWE aktivnosti i budite dio promjene.

U mjesecu borbe protiv raka prostate, tzv. Movemberu, pokrenite drage muškarce u svom životu da učine nešto za sebe i obave jedan od preventivnih pregleda kao što je ultrazvuk prostate, digitorektalni pregled ili PSA test.

Rano otkrivanje znači izlječenje

Rak prostate obuhvaća 12% svih rakom izazvanih smrti kod muškaraca i drugi je po učestalosti uzrok smrti, odmah iza karcinoma pluća. Ipak, kada se rak prostate otkrije u ranom stadiju, postotak izlječenja doseže 98%, s obzirom na to da su većina tumora te vrste spororastući tumori niskog stupnja zloćudnosti.

Pokrenite promjenu, spasite nekome život

U Movembru, mjesecu borbe protiv raka prostate, GRAWE poziva sve da pokrenu muškarce u svom životu – oca, brata, prijatelja, supruga, kolegu… da učine nešto za sebe i obave jedan od preventivnih pregleda kao što je ultrazvuk prostate, digitorektalni pregled ili PSA test.

Kako bi pomogle u širenju svijesti o ovom problemu, GRAWE poziva sve žene da fotografiraju s lažnim brkovima i svoje fotografije objave na Instagramu i Facebooku, dodaju oznake #izazovslavnogbrka i #pokrenipromjenu. Na stranici www.pokrenipromjenu.hr mogu napraviti i personaliziranu video pozivnicu kojom će animirati svoje muške prijatelje na pregled prostate.

Svi muškarci koji u studenom ugovore dobrovoljno zdravstveno osiguranje GRAWE VITAL mogu u sklopu svoje police, odmah obaviti sveobuhvatni sistematski pregled, dio kojeg je i ultrazvuk prostate.

Ne čekajte, razmislite koga volite i što činite po tom pitanju? Uključite se u Movember akciju i podsjetite najdražeg muškarca u životu da je vrijeme za pregled.  

Želite prijaviti greške?