Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Uhvatio sam ih u krevetu, a onda me ranio nožem'

Getty Images
27.10.2019.
u 16:56

Uhvatio je svoju djevojku s ljubavnikom, a sada je

- Moja djevojka ima 24, a ja 23 godine. Uvijek se nabacivala drugim momcima. Smatrala je to smiješnim, pogotovo kad bih se suprostavio i prijetio da ću otići - započeo je svoju priču mladić koji se za savjet obratio Deidre, savjetnici portala The Sun.

Njegova djevojka ga je uvjeravala kako nema potrebe za strahom da će ga prevariti, ali realnost je bila potpuno drugačija.  Prošloga mjeseca ranije je završio s poslom i uhvatio ju je u krevetu s drugim momkom. Mladića je potjerao, a onda je vikao na svoju, sada već bivšu, djevojku. 

- Sigurno je mislio da ću ga udariti jer me napao nožem kada sam se spustio s kata. Morao sam u bolnicu i trebalo mi je nekoliko šavova - dodao je razočarani momak kojeg je djevojka uvjeravala kako se ništa nije dogodilo iako su bili u donjem rublju kada ih je zatekao. Sada nije siguran trebaju li se pomiriti.

Deidre mu je rekla kako ovo nije prvi put da ga je djevojka iznevjerila.

- Ona je serijska flerterica, možete joj oprostiti malo koketiranja, ali ovakvi potezi poput prevare siguran su znak kako se ne treba držati te veze - dovršila je Deidre. 

Ljubavne savjete dobili smo kod kumica na placu:

 
Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije