Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni kaos

'Uhvatio sam djevojku u krevetu s drugim, a on me onda napao nožem...'

Par, prevara
Foto: Getty Images
1/5
29.04.2019.
u 22:41

Djevojka je, usprkos tome što ju je mladić ulovio u krevetu s drugim, pokušavala uvjeriti svog dečka da nisu ništa "napravili".

"Imam 23 godine, a moja djevojka 24. Imamo problem jer ona stalno zavodi druge, baca im se u zagrljaj i misli da je to zanimljivo i smiješno. Posebice kada joj ja zaprijetim da ću je ostaviti radi takvog ponašanja. A tada me moli da ostanemo zajedno..."

Mladić je ispričao za portal The sun, kako je jednog petka došao ranije kući s posla i zatekao svoju djevojku u krevetu s drugim.

"Vikao sam na nju, a muškarca sam lovio po stepenicama prema dolje. Vjerojatno je mislio da ću ga napasti pa je iz kuhinje uzeo nož i napao me te mi nanio ozljedu na ruci zbog koje sam morao u bolnicu i imao nekoliko šavova". 

Djevojka je, usprkos tome što ju je mladić ulovio u krevetu s drugim, pokušavala uvjeriti svog dečka da nisu ništa "napravili". To je bilo i više nego dovoljno da mladić konačno odluči prekinuti tu vezu s tom djevojkom. 

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Ipak, djevojka opet želi svog dečka natrag i traži da pokušaju ponovno. Iako više nije siguran u svoje osjećaje prema njoj, mladić je odlučio upitati poznatu terapeutkinju Deidre za savjet. 

Odgovorila mu je kako je očito da situacija koja je presudila njihovoj vezi nije prva u njihovom odnosu i kako njegova bivša djevojka ima učestalo problematično ponašanje. 

Neobavezno zavođejne drugih može se progledati kroz prste, no svojim ponašanjem djevojka je pokazala da nije spremna ostati u jednoj vezi i posvetiti se samo jednom muškarcu. "Zaslužuješ bolje", poručila mu je Deidre. 

Pogledajte i video Pobjesnila kada joj je putnica slučajno prolila sok

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije