Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

'Uhvatio sam djevojku kako šalje gole fotografije i provokativne poruke svojim prijateljima'

Shutterstock
07.07.2021.
u 19:45

Voli ju, ali ne može prestati razmišljati o porukama koje je vidio i stvarati razne scenarije u svojoj glavi.

Anonimni muškarac odlučio je savjet za vezu potražiti kod psihoterapeutkinje Deidre Sanders koja odgovara na pisma poput njegovog putem britanskog portala The Sun. 

Kako je ispričao, otkrio je da njegova 23-godišnja djevojka, s kojom je malo manje od dvije godine, šalje provokativne fotografije i poruke svojim muškim prijateljima. "Oduvijek znam da su bliski i prihvatio sam to, ali kada sam ovo vidio i suočio ju s tim poludjela i rekla da nemam pravo špijunirati ju."

Voli ju, ali ne može prestati razmišljati o porukama koje je vidio i stvarati razne scenarije u svojoj glavi. Ispričala mu se, rekla da joj nitko od tih muškaraca ne znači i obećala da se to neće ponavljati.

Muškarac pratio djevojku i gledao je, no nije računao na ovakvu reakciju njezine majke:

1/3

Ipak, nedavno je ponovno pogledao njezin mobitel i vidio da radi iste stvari, samo s novim prijateljima. 

Deidre mu je savjetovala da prestane provjeravati njezin mobitel. "Možda te želi raditi ljubomornim, ali ne trebaš prihvatiti to. Reci joj kako se osjećaš i da je to što radi na neki način prevara. Ako se to ponovi, reci da ćeš prekinuti vezu."

Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Ključne riječi

Komentara 1

WA
wannabenovinari
20:13 07.07.2021.

A jadan. Zaljubljen i ovisan. Rješenje je u prekidu i to odmah, ali kad ne može siroti. Nada se ničemu i troši svoj život na krivu ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije