Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ljubomorni?

'Uhvatila sam muža i mlađu sestru kako na kauču u pet ujutro gledaju film'

Par
Foto: Getty Images
1/4
09.05.2019.
u 12:57

Nakon što se probudila ujutro, 39- godišnjakinja zatekla je svog supruga i njenu sestru u dnevnoj sobi kako gledaju film na televiziji. To je smatrala neprimjerenim i burno je reagirala na nastalu situaciju.

Nesigurnost je jedan od najčešćih razloga zašto je netko u vezi s drugom osobom ljubomoran. Isto se dogodilo i jednoj 39-godišnjoj ženi koja je situaciju sa svojim suprugom i mlađom sestrom doživjela kao nešto što se nije trebalo dogoditi. 

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun pojasnila je kako ju je pogodila situacija kada su ona i suprug pozvali društvo k sebi u subotu navečer. Nakon što se društvo razišlo, njena tri godine mlađa sestra zamolila je da ostane prespavati na kauču u dnevnoj sobi. Supružnici su otišli u sobu na spavanje. 

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Nakon što se probudila ujutro, 39-godišnjakinja je zatekla svog supruga i sestru u dnevnoj sobi kako gledaju film na televiziji. To je smatrala neprimjerenim i burno je reagirala na nastalu situaciju. 

Upitala je stručnjakinju je li njena reakcija pretjerana s obzirom na situaciju, na što ju je Deidre upitala osjeća li se nesigurnom i ljubomornom na svoju sestru? Ne vidi razloga zašto bi gledanje filma njene sestre i supruga bio ikakav problem ako je riječ samo o tome. 

Ključne riječi

Komentara 12

CH
chemica
14:51 09.05.2019.

Pomalo čudno. Jesu li se možda grijali pod istom dekicom?

DO
domxerex
19:15 09.05.2019.

Ima nekih nejasnih detalja ali mogao bih se složiti s njome ako je muž otišao leći s njiom u krevet što se kasnije dizao i išao gledati s njezinom sestrom. Dodatno i žanr filma može pogoršati stvar. NE bih ni ja bio sretan, ne bih galamio ali bih prigovorio.

DU
Deleted user
17:16 09.05.2019.

mene zanima žanr filma koji su gledali i sve bi mi bilo jasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije