Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Uhvatila partnera da je vara - zahvaljujući pametnom satu: 'Jedna obavijest je promijenila sve'

ladynadiaessex/TikTok
17.03.2021.
u 14:23

Rekao joj je da je vani s prijateljima, ali nije pazio na jednu stvar koja ga je na kraju odala.

Nadia Essex, 39-godišnjakinja iz Velike Britanije otkrila je na društvenim mrežama kako je saznala da joj partner nije vjeran. On je, naime, jednu večer izašao s prijateljima, barem joj je tako rekao, a idućeg jutra dok je još spavao ona mu je odlučila pripremiti doručak.

Oboje imaju FitBit pametan sat te su napravili sinkronizaciju kako bi pratili aktivnost onog drugog. Tako je njoj, dok je kuhala, stigla obavijest da je on oko 2 sata ujutro, dok je trebao biti s prijateljima vani, potrošio čak 500 kalorija. Nadia kaže kako joj je odmah bilo jasno što se događa.

Pogledajte video:

@ladynadiaessex

##stitch @megan_boykoff ##breakupstory 😂

♬ Oh No - Kreepa

"Pa, barem si saznala. Tko zna koliko bi to radio da nisi", napisala joj je jedna osoba ispod videa na TikToku, a u komentarima su se našli i neki koji su ga branili uz opravdanje da je možda samo plesao. Nadia nije otkrivala sve detalje, ali s obzirom na to da više nisu zajedno vjerojatno je imala još dokaza o prevari, prenosi LADbible.

Varao ju je dok je bila trudna, a sada se šuška kako su se zaručili:

1/9

Komentara 2

NJ
njofra51
15:35 19.03.2021.

ma nije valjda?

TE
terraviri
10:58 18.03.2021.

Ma daj..Čovjek si je malo više popio sa društvom, bio je odvaljen od 10tak pivica, i jadan krenuo doma ženici i uz sav napor trčeći voljenoj ( tražeći pravu adresu) potrošio kalorije. Žene odmah optužuju za nevjeru ak si malo popiješ, svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije