Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAČAK SUMNJE

Postala udovica poslavši muža na kauč, a sada je s njegovim bratom!

veza i svađa
Foto: Thinkstock
12.07.2017.
u 10:07

Ugušio se, ali nikada nije objašnjeno zašto...

Ashley Murrell postala je udovica nakon svađe s mužem kojeg je poslala da spava na kauču. Umro je u snu, a nesretna je žena ujutro pronašla tijelo. Ugušio se, ali nikada nije objašnjeno zašto.

Ovaj tragičan događaj za Murrell je postala velika lekcija. Parovima savjetuje obvezno rješavanje problema pije odlaska na spavanje, piše Metro.

– Osjećam se tako krivom. Tako sam bila ljutita što sam ga natjerala da spava na kauču. I dandanas mi je teško kad se sjetim da sam mu posljednje riječi izgovorila u bijesu – rekla je Murrell.

– Gubitak mog Mikeya promijenio je moj pogled na život. On je prekratak za ljutiti odlazak na spavanje i propuštanje trenutaka koje možete provesti s obitelji.

Iz tragedije je izrasla i ljubavna veza s bratom prerano umrlog muža, i to samo tri mjeseca nakon smrti. Chris i ona zajedno odgajaju troje posvojene djece. 

Ključne riječi

Komentara 3

RI
rikavac
10:18 12.07.2017.

Vecernji ovakvi su vam clanci dno dna.

DU
Deleted user
11:31 12.07.2017.

kad ne znaju bolje

ME
Menjik
11:37 12.07.2017.

kakav je to kauc da se u njemu mozes ugusiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije