Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva odluka

Udala se iako je šest mjeseci prije vjenčanja znala da će ga ostaviti

Razvod
Getty Images
05.12.2018.
u 18:40

Danas je udana za supruga Scotta s kojim ima dva sina, i kojeg je tražila da joj bude partner u njenoj viziji karijere. No, on se u tome nije vidio. Khara je nastavila baviti se humanitarnim radom koji ju je ispunjavao

Khara Williams iz Pertha, žena je koja je donijela sasvim neobičnu odluku.

Naime, bila je u vezi s muškarcem kojeg je znala od djetinjstva. Trebala je to biti ljubavna priča iz bajke, no ona je znala da neće imati sretan kraj.  Odlučila je vjenčati se iako je znala još šest mjeseci prije vjenčanja da će tog muškarca ostaviti.

U svom je blogu odlučila ispričati iskrenu, osobnu priču u kojoj je navela kako je njen brak doživio krah kada je imala 24 godine. Danas, deset godina kasnije, u sretnom je braku s drugim muškarcem i ima dvoje djece. 

Napisala je kako je teško priznati istinu o bivšem braku i objaviti javno jer je svjesna da ispada kao okrutna osoba. Ipak, život, ali ni ljubav, tvrdi, nisu crno - bijeli svijet. 

Voljela je tog muškarca i bili su najbolji prijatelji, nastavila je Khara, no u toj vezi se osjećala kao da je majka tom muškarcu, a ne partnerica.

Upoznali su se kada je imala 15 godina, tada rijetko tko zna što zaista želi i očekuje od života. S vremenom su se preselili iz periferije u grad i tada su započeli njeni problemi. Bila je podrška svom odabraniku dok je studirao i branio dvije diplome, no istovremeno ona se osjećala zapostavljenom. Nije htjela takav život. Ostala je u vezi, odlučila se na brak jer je mislila da je taj osjećaj kakav gotovo svi imaju. Smatrala je da su brak i veza takvi i da je to ispravna odluka te da će s vremenom biti bolje. 

Pogledajte i galeriju Kako izgledaju ove žene bez i sa šminkom

Razvod
1/14

Kako se i dalje nije u tom braku osjećala dobro, odlučila ga je prekinuti, a razdoblje nakon toga, punih 18 mjeseci, bilo je iznimno teško za nju. Borila se sa slomljenim srcem, bila je u gradu u kojem nije imala prijatelja koji bi je mogli razumijeti i biti njeno rame za plakanje. Zatvorila se u stan, isključila je obitelj i bila je na odličnom putu u propast. Odlučila je potražiti pomoć stručnjaka i polako je pronašla novi smisao u životu i spoznala što želi biti i raditi. 

Danas je udana za supruga Scotta s  kojim ima dva sina, i kojeg je tražila da joj bude partner u njenoj viziji karijere. No, on se u tome nije vidio. Khara je nastavila baviti se humanitarnim radom koji ju je ispunjavao, a u svom blogu svima je poručila kako je bitno znati tko ste vi i što želite da biste mogli ostvariti kvalitetnu vezu s drugima. Napominje kako je iskustvo prvog braka itekako pomoglo da ostvari puno bolji odnos u drugom te da ljubav nije  crno- bijeli svijet. 

Pogledajte i video Kardiolog upozorava na tihe simptome srčanog udara

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stopostohrvat.
19:27 05.12.2018.

Trebao je se napit i to dobro, malo se veselit i to, onda uzet pistoljinu, izvadit prvo onu iz gaca pa onda iz ormara, pa ono kao u veselju malo zapucat napolju, oh okliznuo se i upuco zenu direkt u celo. Nitko ne bi odgovarao, oduzelo bi mu se oruzje i dozvola, on oslobodjen optuzbi, a ona neka opet planira na Marsu kako ce se vjencat pa ga ostavit za sest mjeseci. Poz i jedite cvarke

TR
trabant7
11:52 06.12.2018.

Da ju je koji put dobro okinuo pa makar i nogom u bubrege ne bi ga ostavila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije