Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U vrijeme recesije žene se ne žele udati za mlade i nezaposlene

Vjenčanje
Reuters
08.01.2010.
u 14:40

U vrijeme recesije svi teže sigurnosti, a mladi i nezaposleni muškarci, čini se, ne ostavljaju takav dojam.

U vrijeme recesije važno je donositi mudre odluke i misliti na budućnost. Nedostatak novca, znamo također, može negativno utjecati na brakove. No, čini se da žene razmišljaju ekonomično i korak unaprijed. Prema nekim brojkama prikupljenima u Velikoj Britaniji žene će u vrijeme krize često odlučiti da se ne žele udati za nezaposlene mlade muškarce.

Potvrdio je to i profesor Jonathan Bradshaw, britanski akademik. Jednako je stanje bilo u Velikoj Britaniji, ističe Bradshaw, 80-ih godina, u vrijeme velike nezaposlenosti. U nestabilnim vremenima važno je biti siguran na svakom području, a žene, čini se, instinktivno ocijenjuju da s mladim nezaposlenim muškarcima nemaju svijetlu budućnost.

Ključne riječi

Komentara 3

TU
tupslav
14:55 08.01.2010.

Naheba sam, nijedna me neče !

PP
pp
15:06 08.01.2010.

ne znam baš...možda i bolje, bit će ti ljepše...ja trenutno već godinu dana nemam službeno djevojku i prekrasno mi je...puno sam sretniji, ništa ne može izluditi kao žensko...što dalje to bolje...

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
16:05 08.01.2010.

Dikan i slični starci će biti sretni više sponzoruša za njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije