Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije tipično

U vezi ih je troje: "Naša veza je poput svake druge i želimo je službeno potvrditi brakom"

Instagram
02.04.2020.
u 20:48

Smatraju da je njihova veza poput svake druge te se žele vjenčati, ali društvo i obitelj nisu ih dobro prihvatili.

Rodrigo Contreras Diaz(41), i Melin Velasco Reyes (31) prvo su se upoznali 2012. godine preko zajedničkog prijatelja i toliko su se dobro složili da je Rodrigo tog istog dana odmah zaprosio Melinu. Iako je htio imati suprugu, objasnio joj je da istovremeno da nije htio tradicionalnu monogamsku vezu, već je živio otvoren i poligamski život, koji je ona prihvatila, kako prenosi The Sun.

Nisu oni jedini koji ovako žive. Upoznajte ženu koja izlazi s četiri muškaraca i sada je ostala trudna: 

Na početku veze, Rodrigo je priznao svojoj ženi da ne vjeruje u monogamski način života, ali pristao je da prvo uživaju u svojoj ljubavi i vezi, a ako će kasnije htjeti nešto uzbudljivije, moći će ponovno razgovarati o tome. Nakon četiri godine braka, stvari su se promijenile. Par se vratio ideji da malo učine svoj brak uzbudljivijim te su počeli tražiti ženu koja će se pridružiti njihovoj vezi. “Kad smo došli u četvrtu godinu braka i rutina nam je postala dosadna, počeli smo razgovarati o drugim stvarima koje bismo mogli napraviti. Zajedno smo čitali o poligamskoj vezi, čak i o svingerskim vezama, koje nisu bile za nas jer mi želimo emocionalnu povezanost.”, rekao je Rodrigo za The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli R•M•L (@trikytriad)

Jedne noći u Mexicu upoznali su konobaricu Lucy, koja ima samo osamnaest godina i još uvijek je išla u srednju školu kada su se upoznali. Kada je Rodrigo pokazao svoju zainteresiranost za Lucy, ona je bila šokirana jer nije očekivala da će joj se muškarac upucavati pored svoje žene, ali brzo je to sve prihvatila. Iako njihova veza nije započela brzo kao od Rodriga i Meline, razvijala se, kako sami kažu, u dobrom i pozitivnom smjeru.

Otkako je Lucy postala dio njihovog života, Rodrigo kaže kako se njegov brak s Melin poboljšao te da se sada svi troje planiraju vjenčati, bez obzira na to što društvo kaže o njima. Iako su Lucy i Melin heteroseksualke i nemaju spolne odnose, otvorene su prema mogućnosti djece u budućnosti. “Naša veza je poput svake druge, veza gdje se podržavamo, poštujemo i razumijemo, s malom razlikom gdje je moja supruga pristala na djevojku, ali i između njih dvije postoji ljubav i poštovanje”, rekao je Rodrigo.

Pogledajte što savjetuju kumice s Trešnjevačkog placa o vječnoj ljubavi:

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Warded
Warded
20:59 02.04.2020.

Nastavlja se promocija perverzija... pa se čudimo koroni, zašto, kako? Potuci! Ne žali!

KP
konzervativni_preporod
21:01 02.04.2020.

Srećom u Hrvatskoj smo ovakve degenerične pojave na vrijeme spriječili ustavnom zaštitom institucije braka

JG
jozagulikoza.guli
22:16 02.04.2020.

Ovo je odvratnije od članaka koje pisala Lubina. VRATITE NAM LUBINU U ČIKLIT!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije