Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim neobičan odnos

U vezi ih je troje, a sada čekaju dijete: 'Uskladit ćemo hormone da dojimo zajedno'

Instagram
02.07.2020.
u 15:11

'Znam da bi se druge žene osjećale čudno da im druga žena doji dijete, ali želim nas sve u njemu, jer je on 33 posto svakog od nas.'

Lo (30) i Mike (31) Taylor upoznali su se na fakultetu, gdje su i započeli svoju vezu, a vjenčali su se prije četiri godine. Iako su bili avanturistički nastrojeni u svojoj vezi i uvijek su pričali kako bi htjeli imati seks u troje, nikada nisu mislili da će htjeti imati nešto više s trećom osobom, sve dok nisu upoznali Jess Woodstock, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lo, Jess & Mike (@wearethr33_)

- Prije nego što smo upoznali Jess, naša veza bila je sasvim uobičajena. Držali smo se jedno drugog, ali uvijek smo pričali kako želimo seks u troje. Ja sam prišla Jessinim prijateljicama na koncertu i ispitivala ih u vezi nje. Rekle su mi kako Jess prakticira poliamoriju. Sjećam se da smo Mike i ja morali tražiti što to znači - kaže Lo. 

Prvo su htjeli samo seks, ali nakon upoznavanja shvatili su da s Jess žele i nešto više. Stoga su svoju vezu u troje započeli 2018. godine i od tada su zajedno. Iako su njihove obitelji i prijatelji isprva bili šokirani njihovom vezom, sada su ih svi prihvatili. No i dalje ih prate negativni komentari nepoznatih ljudi koji ne razumiju njihov odnos. - Dosta njih nikad nije čulo za vezu u troje i ne razumiju kako to funkcionira jer oni sami ne bi to mogli. Njima je to samo fizička veza, ali mi imamo duboku i iskrenu ljubav. Uvijek kažemo da je naša veza 3+0, a ne 2+1 jer svi želimo istu stvar. Ja gledam kako dvije osobe koje volim, vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima - kaže Mike.

No sada se njihova obitelj mijenja iz tročlane u četveročlanu jer čekaju prinovu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dijete te je Lo prirodno začela u ožujku ove godine. Dok Lo nosi dijete, Jess želi biti uključena što je više moguće te će biti njezina babica na porodu, ali će i sinkronizirati svoje hormone s Lo kako bi mogla proizvoditi mlijeko i dojiti dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And the Tribe continues to grow! Two years ago today, two became three. Now, three becomes four! To us, there’s never been more divine timing to bring new life into this world. This little spirit has been with us for a while, and it’s finally time to make his/her appearance in teeny human form! We are so blessed to have been chosen by You. There are already so many people who love you! We sing to you and give you sweet kisses everyday. It’s been such a fun ride and so much more to come! In a world of so much unknown, one thing is certain: This child will know strength. This child will know understanding. This child will know LOVE. The adventure continues! Coming December 26th(ish), 2020! 👶🏻🥰🎄 . 📸: @throuple.life THANK YOU! . #babyannouncement #happyanniversary #twoyearsstrong #forthischildwehaveprayed #weloveyou #baby #tinyhuman #Colorado #love #tribe #throuplebaby #throuplefamily #poly #thriceasnice #wearethree #lovewins #keepinitreal #wehavefun #hisandhersandhers #triad #triplethreat #delta #loveandlight #throuple #quaranteam

Objavu dijeli Lo, Jess & Mike (@wearethr33_)

- Jess će uvijek biti uključena u odgoj djeteta. Želim da ona bude dio njega jer će izgledati kao Mike i ja, ali želimo i njezin DNA u njemu. Mnoge majke nemaju priliku opustiti se i odmoriti, dok njihova djevojka doji dijete i brine o njemu. Upoznali smo i druge 'trojke' koji imaju djecu i djeca koju imaju su jednostavno odlična. Ovo dijete će imati više prilika nego što mislite. Nas troje jednostavno ne možemo dočekati da postanemo roditelji - otkriva Lo.

Pogledajte zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 20

VN
vnblg197
10:39 02.07.2020.

Bolesnici na treću potenciju...

LI
liliZG
13:06 02.07.2020.

joj dragi moji, nemojte se čuditi ovoj propagandi trolista, kada neki dan gledam seriju SWAT i tamo su isto ugurali to tročlano čudo pod normalna stvar...

CR
CroVukovar
16:07 02.07.2020.

Jadno to dijete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije