Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesec zdravlja

U tijeku je mjesec zdravlja u Večernjem listu! Doznajte sve o bolestima koje nam prijete i složenosti sustava koji nas od njih štiti

Potražite specijalni prilog na dar uz Večernji list i naučite kako prepoznati, liječiti i živjeti s dijabetesom
Foto: VL
12.11.2018.
u 16:56

U srijedu potražite specijalni prilog na dar uz Večernji list i naučite kako prepoznati, liječiti i živjeti s dijabetesom

Mnogih bolesti koje su harale u prošlosti, pa čak i desetkovale ljudsku vrstu, danas više nema. Zbog povećanja higijenskih standarda, novih spoznaja u medicini i razvoja tehnologije, opasnosti kojih su se bojali naši preci danas su samo crtice u povijesti, ali naš način života u međuvremenu je donio neke nove bolesti. U sklopu Večernjakova mjeseca zdravlja potražite posebni prilog koji se bavi najvećom modernom bolešću koja poprima razmjere epidemije: dijabetes. Prilog potražite u srijedu 14. studenoga na dar uz Večernji list.

Jedan od najvećih problema dijabetesa jest što mnogi oboljeli nisu dovoljno informirani o simptomima i načinima liječenja. Anketa provedena među pacijentima, čije rezultate donosi prilog Večernjeg lista, pokazuje da mnogi oboljeli nažalost nisu informirani ni o mogućim komplikacijama dijabetesa, a znanje bi ih sigurno potaknulo da se lakše nose sa svojim stanjem. Prilog također obrađuje najnovije smjernice u liječenju dijabetesa, a detaljno ih objašnjavaju akademik Davor Miličić i doc. dr. sc. Dario Rahelić.

Pridružite se Večernjakovu mjesecu zdravlja uz bogate priloge koji istražuju i detaljno objašnjavaju bolesti, terapije, lijekove i navike koje utječu na naše zdravlje, ali i donose savjete kako se nositi sa složenošću hrvatskoga zdravstvenog sustava. U srijedu 14. studenoga potražite prilog Dijabetes na dar uz Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije