Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna ideja

U svoju perilicu posuđa dodajte polovicu limuna, evo kako će poslužiti

TikTok
08.09.2021.
u 15:27

Uvijek koristite iskorištene kriške te očistite sjemenke kako biste izbjegli moguća oštećenja

Chantel Mila redovito na svom TikTok profilu dijeli sjajne trikove za čišćenje, a kako prenosi Daily Mail, najnoviji trik oduševio je brojne korisnike.

U videu pokazuje zašto biste na gornju policu svoje perilice posuđa trebali staviti polovicu limuna te uključiti je na redovan ciklus. Naime, kako ona otkriva limunska kiselina iz limuna čisti kamenac i deodorira perilicu, a pritom posuđe ostavlja nevjerojatno čisto i blistavo.

“Ovo je savjet za minimiziranje kuhinjskog otpada, koristila sam limune, iscijeđene i uklonjenih sjemenka, ali možete koristiti i limunov sok. Ne odbacujte tajnu za sjajno posuđe!”, napisala je Chantel u komentarima.

@mama_mila_

Don’t throw away the secret to your shiny dishes ✨ ##LearnOnTikTok ##TikTokPartner ##hometips

♬ original sound - ALTÉGO

Chantel je upozorila da se trebaju koristiti samo rabljene kriške limuna bez sjemenki jer se sjemenke mogu zaglaviti u cijevima stroja, što dovodi do tehničkih problema. Također je otkrila da se trik treba koristiti samo povremeno, a ne svaki put kad koristite perilicu posuđa jer se vjeruje da kiselost utječe na gumu u aparatu.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te je pregledan više od pola milijuna puta, a mnogi su pohvalili njezin trik. 

“Ovo je genijalno!”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Ovo svakako moram probati!”

Jedan korisnik opisao je svoje iskustvo: “Ovo je istina! Moja supruga ostavila je pola limuna u sokovniku, a ja to nisam vidio kad sam ga stavio u perilicu. Unutrašnjost je bila besprijekorno čista!”

Znanstvenici u šoku: Limunada s kurkumom liječi depresiju bolje od Prozaca!

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije