Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KontinenTrail liga

U subotu prvo izdanje utrke 'Brinje trail'

Brinje trail
Foto: Promo
27.06.2018.
u 14:42

Cijela manifestacija osmišljena je kao prezentacija ličkog kraja

Dana 30. 6. 2018. godine se održava 1. izdanje utrke ''Brinje trail''. Organizator je Sportsko rekreativno društvo ''Mumma'', a navedena utrka će se održati u sklopu KontinenTrail lige koja se sastoji od 8 utrka diljem kontinentalne Hrvatske (http://kontinentrail.polufinale.hr/).

Sam događaj počinje u 8 sati na igralištu NK Sokolac u samom centru Brinja registracijama za utrku i podizanjem startnih paketa. U 10 h starta duga utrka pod nazivom Veliki Medo dužine 27 km, a u 10.30 h starta kraća utrka pod nazivom Mali medo dužine 16 km. Tradicionalni lički ručak biti će služen od 12, a proglašenje pobjednika i podjela nagrada biti će u 15 h.

Cijela manifestacija osmišljena je kao prezentacija ličkog kraja. Jedan od naglasaka je na gastronomiji jer će se sudionicima i gostima posluživati ručak koji će sadržavati najpoznatije ličke namirnice. Obrok će započeti aperitivom, tradicionalnom ličkom šljivovicom, zatim će za predjelo dobiti lički sir škripavac, za glavno jelo lički grah te za desert ličke štrudle. Kako natjecatelji ne bi ostali žedni pivovara Ličanka se pobrinula da svaki natjecatelj uz ovaj meni dobije i čaša Velebitskog piva.

Također, ''NP Sj. Velebit'' svim natjecateljima u sklopu startnog paketa daruje kupon s kojim mogu kupiti ulaznicu za park, Kuću Velebita ili kombiniranu ulaznicu po najnižoj cijeni u cjeniku.

Najboljih troje ukupno na obje staze i u muškoj i u ženskoj kategoriji zahvaljujući našem sponzoru ''Agrovelebitu'' dobiti će poklon kutijice ličkog krumpira. Također, najboljih troje, zahvaljujući Salomonu i Easy going store-u, dobiva Salomon tenisice, majice, kape i hydrobeltove.

Pobjednički pehar, medalje i postolje su također unikatni, izrađeni od drvnog materijala, kako i priliči Lici, te ih je izradio lokalni drvodjelac, Ante Bublić.

Nadamo se da se vidimo na ovoj jedinstvenoj utrci.

Više informacija i prijave na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/642

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije