U restoranu Korčula pršut od tune rade po tradicionalnom hrvatskom receptu – znamo cijeli postupak
Popularni zagrebački riblji restoran smješten u strogom centru Zagreba svakodnevno svojim gostima priprema jela od tune, a uz najpopularniji odrezak na žaru, gosti redovito naručuju carpaccio i pršut od tune. Recept po kojem ga sami pripremaju je fantastičan.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0