Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što dalje

'U problemima sam do grla, trudne su mi i cura i ljubavnica'

shutterstock
21.08.2020.
u 20:00

Uzrokovao je dvije neplanirane trudnoće pa ne zna kako da riješi cijelu situaciju.

Moja djevojka je trudna, ali je sada trudna i moja ljubavnica koju redovito viđam. Do grla sam u problemima. Uvijek samo bio pravi ženskaroš, ali moja djevojka me uspjela primiriti. Od trenutka kada smo prohodali, više nisam razmišljao o seksu za jednu noć. Ona ima 30 godina, ja 28. Zajedno smo već tri godine, a prošle godine se uselila kod mene. Volim tetovaže i htio sam novu pa mi je rekla da mogu napraviti jednu za svoj rođendan. Otišao sam u salon i dogovorio tri termina. Moja tattoo majstorica bila je stvarno zgodna. Nakon prvog termina javila mi se preko poruka u vezi drugog termina, ali te poruke brzo su se pretvorile u seksualne poruke - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jednog dana otišao je kod nje u stan i prevario je svoju djevojku. Seks s njom bio je odličan, kako sam kaže, te su ga ponovili tijekom sljedećih nekoliko dana. No onda mu je djevojka rekla da je trudna i on je prekinuo svaki kontakt sa svojom ljubavnicom. Nekoliko tjedana kasnije, dobio je poruku od nje i da je ona trudna. Želi da se on useli s njom i brine o djetetu, ali on ne želi jer već ima dijete na putu sa svojom djevojkom. Sada ne zna kako da riješi cijelu situaciju pa za savjet pita stručnjakinju.

- Ova situacija nikako ne izgleda dobro za vas. Dogodile su vam se istovremeno čak dvije neplanirane trudnoće. Ne možete samo zaželjeti da ova situacija nestane. Razgovarajte s ljubavnicom. Recite joj da vam je žao što ste je zavlačili, ali da ste predani svojoj djevojci. Ako se odluči na nastavak trudnoće, mora biti svjesna da će biti samohrana majka. U tom slučaju tražite test očinstva i recite joj da ćete je podupirati financijski i emocionalno. Svako dijete zaslužuje dva roditelja koja će mu pružati ljubav. Tada i svojoj djevojci priznajte istinu, tražite je oprost i obećajte joj da se neće ponoviti - odgovorila mu je Deidre.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 7

SH
Shtanga
21:52 21.08.2020.

Too Roki, samo šajbaj dalje! Diži natalitet!

DE
deda1234
01:22 22.08.2020.

Tina tina

DU
Deleted user
07:50 22.08.2020.

predlazem veću kuću u kojoj bi stanovale obje. jedna prostorija da bude vrtić, druga škola iz razloga jer se stedi na prijevozu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije