Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatno doba

U pedesetima ste? To su godine u kojima ćete najviše uživati u seksu

Foto: Shutterstock
1/4
21.05.2019.
u 19:21

Pokazalo se i to da osobe u ovoj životnoj dobi imaju više vremena za isprobavanje noviteta kada je riječ o seksu jer su im djeca tada već odraslija i veća, a poslovi već odavno uhodani.

MIslite li da je najbolje vrijeme za seks u dvadesetim godinama? Mogli biste se prevariti. 

Naime, istraživanja pokazuju kako osobe u kasnijim godinama života imaju više samopuzdanja i to se itekako osjeti i u spavaćoj sobi. 

Rezultati novog istraživanja koje je provedeno na portalu za upoznavanje Lumen, pokazali su da osobe starije od pedeset godina, u toj dobi doživljavaju najuzbudljiviji seks u životu. Razlog tome je njihovo samopuzdanje koje imaju i smionost da neopterećeni izgledom i "propustima", opušteno isprobavaju nove položaje i igrice koje ih dovode do uzbuđenja i najbojlih seksualnih odnosa koji su imali u svom životu. 

Pokazalo se i to da osobe u ovoj životnoj dobi imaju više vremena za isprobavanje noviteta kada je riječ o seksu jer su im djeca tada već odraslija i veća, a poslovi već odavno uhodani.

Deset posto ispitanika priznalo je da u ovoj dobi imaju veći libido te češće eksperimentiraju u spavaćoj sobi. Veći je broj i onih koji će na prvom spoju u ovoj dobi vjerojatnije otići do "kraja", odnosno, neće čekati drugi spoj da se upuste u seksualni odnos. 

Više od trećine ispitanika potvrdilo je da će imati seksualni odnos tijekom prva tri spoja.

Parovi u ovoj dobi najčeščće mijenjaju tri različite seksualne pozicije, a njihovi odnosi traju u prosjeku oko 25 minuta. Misionarski položaj i u ovoj je dobi jedan od najomiljenijih i najčešćih položaja tijekom seksa. 

Ipak, zabrinjavajuće je da u ovoj dobi ipak postaje jasno da ponekad godine i mudrost ne idu zajedno jer čak 80 posto sudionika istraživanja u dobi preko 50 godina priznaje da se nikada nisu testirali na spolno prenosive bolesti dok istovremeno tek četiri posto ispitanika često koristi zaštitu, a više od polovice gotovo nikada tijekom seksualnih odnosa.

 

Komentara 9

Avatar ZLO
ZLO
22:34 21.05.2019.

Ma ne lupetajte ... ja sam se tim sportom bavio dok sam bio mlad, sad mi je bitno sto ću pojist i popit. Familijama (ženi i dici) ekipe koja otkrije sex u pedesetim i misle da su jos uvik poželjnijni želim pružit najiskrenije saucesce.

ZA
!zagreb!
08:09 22.05.2019.

Ma to misle na ove koji izvale oči kao varen zec. Njima u 50tim super.

BA
Bane
08:20 22.05.2019.

To se tjese ovi u pedesetima da im je sada bolje,kao oni sto im je mali pa kazu jeste ali je tehnicar i tako razno razne gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije