Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li kupili?

U ovom gradu kuće se prodaju za manje od 10 kuna

Sambuca
Getty Images
18.01.2019.
u 09:34

Novi stanovnici ovog grada neće ostati razočarani jer se radi o gradiću u prirodnom rezervatu, okruženim nevjerojatnim krajolicima. To je grad u kojem nema stresa i prava je lokacija za detoksikaciju

Ako ste u potrazi za svojim savršenim domom i nemate ideju otkud namaknuti dovoljno novca, možda je ovo rješenje za vas. Naime, na desetke nekretnina stavljeno je u prodaju za cijenu  manju od jedne kave, tek jedan euro. 

Riječ je o pitoreskom gradu Sambuca, na jugu Italije, a naravno, postoji i začkuljica na koju se obvezuju svi kupci. Svaki novi vlasnik nekretnine u tom gradu, a koju je kupio za nevjerojatno nisku cijenu, mora ostaviti polog u iznosu od 5000 eura, a koji će mu biti vraćen nakon tri godine ako ispoštuje klauzulu po kojoj tijekom tog razdoblja mora investirati najmanje 15000 eura u obnovu nekretnine. 

Sambuca
1/4

Sve skupa, 20-ak tisuća eura za nekretninu na jugu Italije koja može nekome postati dom iz snova. 

Na tu je ideju došao gradonačelnik tog sicilijanskog grada,  Giuseppe Cacioppo, kako bi napučio grad koji je ostao gotovo prazan nakon što su mnogi iz njega preselili u veće gradove. 

Cacioppo tvrdi kako novi stanovnici ovog grada neće ostati razočarani jer se radi o gradiću u prirodnom rezervatu, okruženim nevjerojatnim krajolicima. To je grad u kojem nema stresa i prava je lokacija za detoksikaciju, izjavio je gradonačelnik za CNN. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice nakon što vidi oca bez brade

Komentara 7

LE
LeandroZG
09:57 18.01.2019.

začkuljica? zbilja Linda?

Avatar Django
Django
18:13 18.01.2019.

“Začkuljica” je da se gradić ne nalazi u “južnoj Italiji” nego na Siciliji i da je udaljen 25 kilometara zračne linije od malog pitoresknog sicilijanskog gradića milozvučnog imena - Corleone. Pa tko voli nek izvoli.

HA
HannahPrice
17:22 18.01.2019.

Započnite dobivanje 90 $ /po satu za rad na mreži od svog doma za nekoliko sati svaki dan.Uzmite redovne rate na tjedan po tjedan premise.Sve što trebate je računalo, web udruga i litte slobodno vrijeme. ====>>>> www.Webjob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije