Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motiviraniji zaposlenici

U ovoj tvrtki radi se od doma, slobodni dani uzimaju kad god i sami biraju radno vrijeme

Shutterstock
25.07.2019.
u 12:17

Jedna tvrtka u Australiji ima nešto drugačije radno vrijeme, naime zaposlenici rade od kuda žele i koliko žele

U Australiji postoji tvrtka koja ima nešto drugačiji način poslovanja. Amantha Imber vlasnica je tvrtke imena Inventium u Melbourneu u Australiji koja svojim zaposlenicima omogućava da rade iz bilo kojeg dijela svijeta i to kada se osjećaju najmotiviraniji. 

"Iako u uredu imamo 10 ljudi, svaki dan na posao dolazi tek njih troje. Ohrabrujem zaposlenike da rade otkuda žele, dok god obave posao na vrijeme. Za mnoge to znači rad od doma gdje njihov posao nije prekinut nikakvim utjecajima", rekla je Amantha. 

Ona osobno radi iz kafića jer voli takvu atmosferu. Priznaje kako je jedan od zaposlenika šest mjeseci radio na pola radnog vremena u vili u Italiji. Nakon tri godine rada u tvrtki, zaposlenici mogu uzeti plaćeni godišnji odmor od pet i pol tjedana

Amantha je za Daily mail rekla da su im rezultati odlični, bez obzira na skeptične ljude oko nje. 

Pogledajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije