Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepše ljeto

U Opatiji ovoga ljeta – za svakoga ponešto!

Najbolje u opatiji (1)
Foto: VL
1/13
21.06.2011.
u 18:03

Najljepša opatijska terasa jednostavno mami na opuštanje u predivnom ambijentu mediteranskog vrta i sa odličnom ponudom domaćih kolača, čokolade.

Vrijeme za sunce, more, odmor i zabavu, a gdje drugdje nego u prvoj dami turizma – prekrasnoj Opatiji. Na svega sat vremena od Zagreba, Opatija je odličan izbor za ljetni odmor ili pak ljetni vikend s prijateljicama na moru. Sugeriramo vam boravak u grupaciji Milenij hoteli, a njihova perjanica –  hotel Milenij s pet zvjezdica – stvoren je za savršeno uživanje. S nedavno preuređenim mediteranskim vrtom ispred hotela, wellness-centrom skrivenim među trometarskim palmama koji pruža željeni mir i glazba koja upotpunjuje doživljaj.

Hotel Milenij zajedno sa glazbenom školom Ino Mirković pokreće jedinstveni projekt koncerata pod nazivom “Mala jutarnja muzika” koji će se održavati na terasi hotela Milenij ovoga ljeta. Slijedeći tradiciju i duh bečkih kavana te glazbenih programa tipičnih za takvu vrstu elegantnih prostora, Milenij hoteli svojim gostima žele dočarati kraljevski ugođaj, odmor i relaksaciju u skladu s opatijskom stoljetnom tradicijom. U seriji pet malih jutarnjih koncerata, predstavljaju se iznimno kvalitetni glazbenici iz nekoliko zemalja.   

Najljepša opatijska terasa jednostavno mami na opuštanje u predivnom ambijentu mediteranskog vrta i odličnom ponudom domaćih kolača, čokolade. Za najzbirljivije goste tu je novi program slanih kanapea od dnevno svježe ribe i mesa uz bogat izbor pjenušaca, šampanjaca i vina na čaše – hrvatskih i stranih.  Svaki utorak gosti hotela Milenij i Opatije mogu se besplatno provozati old timerima opatijskim ulicama. Vožnja se zove  “Opatija Old Timer tour” i napravljena je u suradnji s Turističkom zajednicom Opatije i Liburnia Classica Clubom. Petkom na terasi Milenija svira  vruća glazba flamenca uz atraktivne plesačice, dok se subotom opuštamo uz zvuke jazza. Nedjeljom je Opera Night uz Antonelu Malis i Voljena Grpca.

U Opatiji će biti mnoštvo događanja ovoga ljeta: prvi vikend u srpnju tradicionalno je rezerviran za Liburnia Jazz. Ove godine dolaze vrhunski umjetnici poput japanske umjetnice Hiromi, a vozit će i jazz-brodić i svirat će se jazz na svim hotelskim terasama, održava se i festival vatrometa 25. lipnja. Potom, od 15. do 17. srpnja događa se najveće kazalište na otvorenom: 300-tinjak glumaca, plesača, glazbenika uprizoruje život Franje Josipa i Sisi s kraja 19. stoljeća u spektaklu Kaisernacht i oživotvorenju opatijske slavne prošlosti.  Opatijska ljetna pozornica  u svom ambijentu pod zvijezdama ugošćuje mjuzikle i glazbenike: 9. srpnja nastupa Dino Merlin, mjuzikl ”Priča sa zapadne strane” na repertoaru je 22. srpnja, a Stefan Milenković i Zlatko Stefanovski 3. kolovoza.  U Opatiji ovoga ljeta – za svakoga ponešto!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije