Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U nedjelju ne propustite na dar posebni prilog Narodna zimska kuharica

Narodna zimska kuharica
PR
Autor
PR članak
11.01.2019.
u 18:03

Recepti naših predaka – za umijeće kuhanja s malo namirnica

Tradicija je glas naših predaka, a naši su stari i te kako imali što reći kad je posrijedi dobra hrana. Recepti koje su nam ostavili u nasljeđe posebni su jer u njima do izražaja dolazi umijeće kuhanja s malo namirnica. Osim jednostavnošću, tradicionalna jela odlikuju se i svojom ljekovitošću.

Večernji list prikupio je ukusne recepte naših starih i pretočio ih u Narodnu zimsku kuharicu. U nedjelju 13. siječnja ne propustite kuharicu na dar uz Večernjak. Jednostavna i zdrava jela pripremljena od lokalnih i sezonskih namirnica prava su riznica zdravlja.

Tradicionalna jela koja vam donosimo u ovoj kuharici sadrže zdrave sastojke koje preporučuju i nutricionisti. Naši su stari znali odlično kombinirati namirnice jer su poznavali njihove učinke na organizam.

Ne propustite priliku za svoj mali gastronomski vremeplov u nedjelju 13. siječnja jer vas, uz Večernjak, čeka i Narodna zimska kuharica na dar. Probajte, oduševit će vas!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?