Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasan poduhvat

Brutalna fotka: evo kako izgledaju stopala nakon 5 mjeseci u moru

Ross Edgley
Foto: Neil Hope/News Syndication/PIXSELL
1/8
04.11.2018.
u 18:55

Tijekom plivanja, morao je izdržati plime i oseke, struje u hladnoj vodi kao i olujno nevrijeme, a sve je trajalo 157 dana

Ross Edgley, 33-godišnji Englez postao je prva osoba koja je preplivala rutu oko Velike Britanije. Edgley je prošao cilj u Kentu, nakon što je preplivao ogromnih 2800 kilometara. U posljednja dva kilometra pridružilo mu se 400 plivača  prije nego što je stigao do kraja. Stigao je na istu mjesto s kojeg se 1. lipnja upustio u ovu avanturu, piše indy100

Od tada nije stupio na kopno.

Plivao je do 12 sati dnevno. Kako bi preživio ogroman napor, Ross je svakodnevno u sebe unosio između 10.000 i 15.000 kalorija uključujući više od 500 banana.

Tijekom plivanja, morao je izdržati plime i oseke, struje u hladnoj vodi kao i olujno nevrijeme, a sve je trajalo 157 dana.

Da bi dovršio svoj ogroman izazov, Ross je dnevno napravio do 40.000  zaveslaja dnevno, plivajući šest sati danju i isto toliko noću, dok se sate između odmarao i oporavljao  na jedrilici Hecate. Kapetan Matt Knight upravljao je brodom, planirajući najsigurniji i najučinkovitiji put kako bi povećali Rossove izglede za uspješan završetak avanture.

Foto: Neil Hope/News Syndication/PIXSELL

Nakon plivanja, Ross je fotografijama svojih stopala na Instagramu pokazao kakve brutalne posljedice ostavlja dugotrajni boravak u moru.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Celzijus
Celzijus
19:31 04.11.2018.

U Engleskoj da bi došel u medije moraš plivati pol godine, a kod nas je dovoljno da kenjaš po Hrvatskoj i Hrvatima i svaki dan si u Večernjaku.

Avatar Linawills
Linawills
00:35 05.11.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==>> www.3xDate.top

Avatar Idler 3
Idler 3
20:20 04.11.2018.

Brutalna ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije