Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pizza i burgeri u Podgori

U 'Majmunu' je hrana vrlo ukusna, a sve je jako ležerno i opušteno

Restoran '2 Monkeys'
Foto: Marina Borovac
1/4
07.08.2019.
u 23:15

Tjestenina 2 Monkeys stoji 79 kuna, a poslužuje se s račićima, kozjim sirom i rajčicama

Negdje na polovini šetnice u središtu mjesta, na Branimirovoj obali u Podgori, gdje su jedan do drugog načičkani lokali, smjestio se i restorančić “2 Monkeys”, koji domaći preporučuju kao jedno od mjesta na kojima se dobro jede i gdje su izvrsni hamburgeri (najjeftiniji je 59 kuna) i pizze. Preporučuju ga i gosti koji su svoje recenzije ostavili na internetu, opisujući ovo mjesto u kojem je sve ležerno i opušteno. Kritičari pak prigovaraju sporosti posluge, no i oni hvale ukusnu hranu.

U “Majmuna” imate mogućnost sjesti tik uz plažu i uživati u pogledu na more (gdje su svi stolovi bili popunjeni) ili u vrt prepun šarenila raznoga bilja, što se čini boljom opcijom. Bez obzira na preporuku što ovdje pojesti, za predjelo naručujem bruskete (49 kuna) pa stiže pozamašna porcija s dvije različite vrste nadjeva.

Foto: Marina Borovac

Tjestenina 2 Monkeys stoji 79 kuna, a poslužuje se s račićima, kozjim sirom i rajčicama. Šećer uvijek dolazi na kraju, a to je ovdje bio slučaj s desertom, ovaj put panna cottom (35 kuna) koja je bila jako fina. Iako mi je ispočetka od toga da vas konobar uopće zamijeti preko narudžbe do realizacije sve izgledalo nekako presporo, zbog panna cotte se prebacujem u ležerni mod. Uostalom, na jelovniku u “Majmunu” i piše “eat... drink... chill”...     

Večernjakove zvjezdice

IZBOR I KVALITETA JELA  (DO MAKS. 50 BODOVA)  - 47

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA)   - 12

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA )  - 9

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA )   - 17

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) -   4

UKUPNO: 89

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije