Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratki odmor

U Istanbul tisuću Zagrepčana i tristotinjak Splićana

istanbul
28.10.2010.
u 14:37

Potkraj studenog priliku za upoznavanje grada iz ultrapopularne “1001 noći” čarter-letom dobit će i Dubrovčani.

Prvi avion sa Zagrepčanima put Istanbula odlazi danas, a do polovice studenoga zračnom linijom, po cijeni od samo 1995 kuna, na četverodnevni odmor u Šeherezadin grad otići će ih oko tisuću.

To je putovanje do sada uplatilo i tristotinjak Splićana, a potkraj studenoga priliku za upoznavanje grada iz ultrapopularne “1001 noći” čarter-letom dobit će i Dubrovčani.

– Bude li interesa, nakon toga ćemo s turskim partnerima ponovno ponuditi letove iz Zagreba – kažu u Kompasu.

Ključne riječi

Komentara 7

JA
jankoprekobrda
15:57 28.10.2010.

Istanbul orijentalni prljavi grad, hoteli sumljive cistoce, hrana jeftina, odijeca i obuca takodjer, prevara mogucih na svakom koraku, zlatn i i inace nakit jeftin ali pzite na kvalitetu da ne dobijete rog pod svijecu. Ankaru se ipak vise isplati pogledati, moderni uredjeni grad uz rame mnogim svijetskim metropolama cistiji i uredniji. No nije za sopingolicare intersantan kao Istanbul.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:31 28.10.2010.

Ankara jest uređena i čista ali je isto tako i siva kao i cijela visoravan koja ju okružuje. Istanbul je ljepši i turistima zanimljiviji no kak veli ovaj ispod @alcoholix, sve to nema nikakve veze sa Šeherezadom i \"Pričama iz 1001 noći\".

OB
-obrisani-
15:03 28.10.2010.

koja crna 1001 noć ?!? I Šeherzadin grad ? U Šeherzadinom gradu su ameri na proputovanju Mogao bi pisac prvo malo na elementarnu edukaciju o arapskoj književnosti i pričama iz 1001 noći. Bar progooglat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije