Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušeno povjerenje

`U braku smo 25 godina, a muž me i provjerava gdje idem i ne vjeruje mi`

Par
Foto: Getty Images
1/2
21.08.2019.
u 22:10

Učestalo provjerava njen mobilni telefon i optužuje ju da je u kontaktu s drugim muškarcima.

"U braku sam 25 godina i imam dvoje odrasle djece, i u ovom razdoblju života bismo oboje trebali uživati."

Tako je započela svoju priču 51- godišnja žena koja je u braku sa 49-godišnjakom. Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, priznala je da ju smeta ponašanje njenog supruga koji se ponaša prema njoj kao da joj uopće ne vjeruje.

Učestalo provjerava njen mobilni telefon i optužuje ju da je u kontaktu s drugim muškarcima.

Ponekad, kada iziđe s prijateljicama, zove ju na mobitel i zahtijeva da se odmah vrati kući. Navela je i kako njen suprug nije društvena osoba te radije vrijeme provodi sa sa sobom kod kuće. 

Žena je priznala kako joj je jako teško živjeti takav život i pada u depresiju te je od Deidre zatražila savjet i pomoć. 

Dobila je odgovor kako bi trebala sjestio za stol sa svoim suprugom i pojasniti mu kako njegovo ponašanje utječe na nju te da će na ovakav način uništiti njihov brak i potjerati je dalje od njega. 

Deidre pretpostavlja da je muškarčevo teško djetinjstvo uzrok ovakvog ponašanja te da pati od jakog straha od gubitka voljene osobe.

Supruga bi se trebala oglušiti na pozive svog muža kada je vani i ignorirati njegove prohtjeve kako bi mu dala do znanja da je odrasla osoba i da se ne može tako prema njoj ponašati. Niti prema ikome, na kraju krajeva. 

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prigorka
03:48 22.08.2019.

umni bolesnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije