Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije tipično

U braku ih je troje i ne vide ništa loše u tome: 'Naša veza je sasvim normalna i treba biti prihvaćena'

Instagram
03.03.2020.
u 18:24

Svoju poligamsku vezu smatraju normalnom i svakidašnjom, a planiraju ju uvesti i još djevojaka.

Jimmy Silva (35) i Chaca (32), zajedno su još od srednje škole, a upoznali su se preko zajedničke prijateljice u travnju 2009. godine. Tri godine kasnije upoznali su Summer Pelletier (25) i nakon toga odlučili su započeti poligamsku vezu.

Saznajte koja su razmišljanja mladih u Hrvatskoj i kakvog partnera žele:

Jimmy je obje svoje djevojke zaprosio na desetu godišnjicu njegove veze sa Chacom, to jest u travnju 2019. godine, a u prosincu su imali svoje vjenčanje kojim je njihov brak postao priznat, ali ne i legalno obaveziv. Njihovo vjenčanje koštalo je oko devedeset tisuća kuna, ali imali su dosta prepreka u planiranju, rekavši da je najveći problem bio što sve tvrtke imaju pakete za bračni par od dvije osobe.

Ipak, nisu svi oduševljeni njihovom vezom. Jimmyjeva obitelj ne podržava njegovu poligamsku vezu, te su ga odbacili iz njegove obitelji, a na vjenčanje mu je došao samo jedan bratić. "Moja obitelj mi je najmanja podrška, oni su se uvijek pretvarali da moja veza ne postoji. Prema meni se ponašaju kao da radim nešto pogrešno. što je stvarno tužno", rekao je za The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy & Chacha & Summer (@polyam.us) on

Iako su oni u ozbiljnoj i predanoj vezi, u budućnosti planiraju uvesti još djevojaka u njihovu poligamsku vezu. Jimmy je rekao: "Trenutno imamo plan kupiti kuću i imati djecu. I dalje smo vrlo otvoreni te ako pronađemo djevojku koja nam se sviđa, upoznat ćemo je s našim stilom života. Naša trenutna maštarija je da još jedna žena bude intimna sa svima nama u isto vrijeme."

Njihov trenutni cilj je poligamske veze prikazati kao nešto normalno i svakidašnje, a ne kao tabu teme koju svi izbjegavaju. Također žele legalizirati poligamsko vjenčanje i učiniti ga službenim, a sebe smatraju normalnom vezom koja ima iste ciljeve poput običnih veza.

Kumice s Trešnjevačkog placa podijelile su svoje savjete za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Edgedancer
Edgedancer
19:13 03.03.2020.

Ako je brak sve, onda brak nije ništa. S tim ciljem se sve ove gluposti promoviraju.

II
iifever2
18:45 03.03.2020.

ne vide ni na bliskom istoku nista lose u tomu, stoga mora kako je sve to jaaaakoooo napredno XD

JP
josip.pivar11
20:37 03.03.2020.

A, čuj, ako sve proglasiš normalnim, onda je sve normalno. Važno je to tako proglasiti i nitko se ne smije buniti da ne bude smatran zatucanim nazadnjakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije