Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili stručnjaci

Koji su "najzločestiji", a koji najbolji znakovi? Škorpioni su skloni varanju, a Vage se uvijek trude sve dobro napraviti

shutterstock
16.12.2020.
u 07:00

Svaki horoskopski znak ima svoje mane, ali jedan ih ima najviše.

Astrološki stručnjaci anketirali su 12.000 muškaraca i žena iz cijelog svijeta, po 1000 iz svakog horoskopskog znaka kako bi doznali više o njihovu ponašanju, prenosi Daily Mail. Ispitanici su pitani razna pitanja, uključujući jesu li ikada varali partnera i jesu li ikada nešto ukrali, a rezultati pokazuju koji su ‘najzločestiji’ horoskopski znakovi.

Škorpion je službeno najzločestiji horoskopski znak, a slijede ga Jarac i Ovan. 

Više ljudi u znaku Škorpiona priznalo je da je imalo spolni odnos s više partnera u jednoj noći nego bilo koji drugi znak, najskloniji su tome da ne peru ruke nakon korištenja zahoda. Također su priznali da su varali, psovali i nepromišljeno vozili više od bilo kojeg drugog znaka.

Ovo su dva najpesimističnija horoskopska znaka. Pogađate o kome je riječ?

1/1

Drugo mjesto zauzima Jarac, koji je priznao najviše seksualnih radnji na javnom mjestu, a zatim Ovan koji ima tendenciju varanja, laganja i bježanja od posla.

Što se tiče najboljih znakova, na prva tri mjesta nalaze se Vaga, Riba i Bik.

Vage uvijek pokušavaju raditi ispravne stvari, a samo devet posto njih priznalo je da radi nepromišljene stvari poput prolaska kroz crveno svjetlo. Drugi najbolji horoskopski znak je Riba, a nju slijedi Bik koji je zauzeo treće mjesto na listi najboljih znakova.

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje

Komentara 6

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:18 16.12.2020.

Glupost, nema odanijeg znaka od nas Škorpiona. Jednom kad smo potpisali. Sve prije i nakon tog je fair game.

RA
ranub1
09:11 16.12.2020.

Vaga sam, a nedavno sam za dlaku prošao kroz crveno. Dragi Večernji, jesam li normalan?!

MO
montello
18:07 16.12.2020.

svatko zločest na svoj način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije